Αλλάζει εκ βάθρων το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη. Οπως ανακοινώθηκε, τη θέση του Βασίλη Κικίλια αναλαμβάνει η ευρωβουλευτής της ΝΔ Μαρία Σπυράκη, ως επίσημη εκπρόσωπος του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

Η Μαρία Σπυράκη

Αναπληρωτές της κ. Σπυράκη θα είναι η κυρία Σοφία Ζαχαράκη, ο κ. Κωνσταντίνος Κυρανάκης, ο κ. Νίκος Ρωμανός και ο κ. Σπύρος Σταυρίδης.

Το βιογραφικό της κυρίας Μαρίας Σπυράκη εδώ
Το βιογραφικό του κ. Νίκου Ρωμανού εδώ
Το βιογραφικό του κ. Σπύρου Σταυρίδη εδώ

Ο Κωνσταντίνος Κυρανάκης

Με απόφαση του κ. Μητσοτάκη από το γραφείο Τύπου της ΝΔ μετακινείται και ο Μακάριος Λαζαρίδης και στη θέση του, ως διευθυντής του γραφείου Τύπου, τοποθετείται ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Ζούλας. Αναπληρώτρια Διευθύντρια παραμένει η κυρία Κύρα Κάπη.

Το βιογραφικό του κ. Κωνσταντίνου Ζούλα εδώ

Ο κ. Κωνσταντίνος Ζούλας

Αναπληρωτής Διευθυντής Γραφείου Τύπου για θέματα Περιφερειακού Τύπου αναλαμβάνει ο κ. Γιώργος Κοντογιάννης.

Το βιογραφικό του κ. Γιώργου Κοντογιάννη εδώ

Έπειτα από μια θητεία στη θέση του επικεφαλής της επικοινωνιακής εκπροσώπησης της ΝΔ που χαρακτηρίζεται σαν επιτυχημένη, ο Βασίλης Κικίλιας αναλαμβάνει επικεφαλής του τομέα Εθνικής Άμυνας της ΝΔ. Τη θέση αυτή κατείχε ο Άδωνις Γεωργιάδης, όμως με απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη οι αντιπρόεδροι της ΝΔ -δηλαδή και ο Κωστής Χατζηδάκης- δεν θα κατέχουν παραλλήλως και κάποιον ειδικό τομέα πολιτικής ευθύνης.

Ο κ. Βασίλης Κικίλιας

Ο μέχρι τώρα Διευθυντής του Γραφείου Τύπου της Νέας Δημοκρατίας κ. Μακάριος Λαζαρίδης αναλαμβάνει Σύμβουλος Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας.

Τα νέα τους καθήκοντα θα τα αναλάβουν την Παρασκευή 13 Οκτωβρίου 2017.

Το πρωί της Δευτέρας -όταν προφανώς θα είχε ενημερωθεί για τις επερχόμενες αλλαγές στο κόμμα- ο Άδωνις Γεωργιάδης ανέβασε στο τουίτερ μια φωτογραφία του με τον Κωστή Χατζηδάκη στο εντευκτήριο της Βουλής.


Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Πηγή: protothema.gr