Ο Σεμπάστιαν Φέτελ τιμωρήθηκε με τη δεύτερη επίπληξη στη σεζόν και άλλη μία θα φέρει την ποινή των δέκα θέσεων στο γκριντ ενός αγώνα.

Σαν να μη φτάνουν όλα τα προβλήματα, που έχει ο Σεμπάστιαν Φέτελ στους τελευταίους αγώνες, τώρα απέκτησε άλλο ένα.

Ο Γερμανός δέχτηκε για δεύτερη φορά στη σεζόν την ποινή της επίπληξης επειδή δεν παρέστη στο άκουσμα του εθνικού ύμνου της Ιαπωνίας στη Σουζούκα, ενώ δέχτηκε την πρώτη στο Μονακό, όταν πάτησε πάνω στην άσπρη γραμμή του πιτ λέιν, όταν έβγαινε από αυτό κατά τη διάρκεια των κατατακτηρίων δοκιμών.

Ο τετράκις παγκόσμιος πρωταθλητής είχε το μυαλό του στο πώς θα διορθωθεί το πρόβλημα στο μπουζί μέχρι την εκκίνηση του αγώνα, γι’ αυτό και ήταν απών, όταν ακούστηκε ο εθνικό ύμνος της ασιατικής χώρας.

Κάτι που δεν επιτρέπεται από τους κανονισμούς, ώστε να του επιβληθεί η ποινή της επίπληξης και να κινδυνεύει με τιμωρία δέκα θέσεων στο γκριντ ενός από τους εναπομείναντες αγώνες της χρονιάς.

Ο πιλότος της Ferrari θα την αντικρύσει, σε περίπτωση που δεχτεί και τρίτη επίπληξη για οδηγικό παράπτωμα εντός του 2017. Τέλος, οποιαδήποτε άλλη επίπληξη για τον Φέτελ θα του φέρει, επίσης, ποινή θέσεων στο γκριντ εκκίνησης.

Πηγή: gazzetta.gr