Θέλετε να κάνετε ένα όμορφο δώρο στους μικρούς μας φίλους που επιθυμούν να γίνουν σούπερ-ήρωες; Τότε, οι εκδόσεις Ψυχογιός μας προτείνουν τη σειρά Marvel Spiderman για αγόρια ηλικίας 5-6 χρονών που αγαπούν αυτόν τον υπερ- ήρωα. Ενδεικτικό παράδειγμα της σειράς αυτής αποτελεί το βιβλίο «MARVEL Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΠΑΪΝΤΕΡ-ΜΑΝ: ΔΙΑΒΑΖΩ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΜΕ ΑΥΤΟΚΟΛΛΗΤΑ».https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1003937/MARVEL-o-apolytos-spainter-man-diabazw-kai-paizw-me-aytokollhta?cid=1003937

Το δώρο αυτό περιέχει ένα βιβλίο με κείμενο και φανταστικές δραστηριότητες , ώστε τα παιδιά να διαβάσουν , αλλά και να διασκεδάσουν ταυτόχρονα παίζοντας. Οι μικροί μας φίλοι θα μάθουν πληροφορίες για τον Σπάιντερ-μαν και τους Σούπερ – Ήρωες της Α.Σ.Π.Ι.Δ.Α.,  θα ανακαλύψουν τον εξοπλισμό του Σπάιντερ –μαν και θα γνωρίσουν τους εχθρούς του. Όλα αυτά μπορούν να τα κάνουν , συμπληρώνοντας τις ταυτότητες των ηρώων με τα αυτοκόλλητα που υπάρχουν στη συσκευασία.

Ακόμη , περιλαμβάνει έναν πίνακα διπλής όψης με διασκεδαστικές δραστηριότητες όπου και πάλι τα παιδιά μπορούν να κολλήσουν αυτοκόλλητα από τη συλλογή. Πιο συγκεκριμένα , πάνω από   100 αυτοκόλλητα είναι σε τρία φύλλα που τα παιδιά μπορούν να κολλήσουν και να ξανακολλήσουν στο βιβλίο και στον πίνακα.

Εν κατακλείδι , πρόκειται για ένα υπέροχο δώρο, κατάλληλο για αγόρια ηλικίας 4 ετών και άνω. Σίγουρα θα ξετρελαθούν με τις εκπληκτικές δραστηριότητες και, καθώς θα παίζουν , θα έχουν την δυνατότητα ταυτόχρονα να εξασκηθούν στην ανάγνωση.