Χειμωνιάτικη διάθεση με φρέσκιες διακοσμητικές ιδέες που θα μετατρέψουν το σπίτι σας,στο πιο όμορφο winter-chic σκηνικό.

Tα πλεχτά αξεσουάρ χαρίζουν πάντα μια ζεστή νότα σε οποιονδήποτε χώρο και εμπνέουν για πολύωρη χαλάρωση στο σπίτι.Ένα μεγάλο πλεχτό πουφ,σας προσκαλεί για χουχούλιασμα,ενώ ένα ριχτάρι με αραιή πλέξη αποτελεί τον ορισμό του cozy chic style.

Το ξύλο,το πιο αγαπημένο υλικό του χειμώνα μπορει να μεταμορφώσει το σπίτι σας σε cozy ξενώνα,μέσα από μικρές προσθήκες.Μια ξύλινη κουνιστή πολυθρόνα πλάι στο τζάκι,ένα coffee table σκανδιναβικού στυλ από ξύλο σημύδας ή συνθέσεις από φυσικά κλαδιά,θα φέρουν την ζεστασιά ….πίσω στο σπίτι!

Η φύση πάντα μας εμπνέει,πόσο μάλλον όταν πρόκειται για τη διακόσμηση του σπιτιού μας.Η χρήση οργανικών υλικών μπορεί να προσδώσει στον χώρο μας έναν ανεπιτήδευτο rustic χαρακτήρα.Ακατέργαστα κούτσουρα,ψάθινα καλάθια με φυσικά φυλλώματα και μεγάλες γυάλες γεμάτες καρπούς φωνάζουν «επιστροφή στην φύση».

H πιο ζεστή τάση στη φετινή διακόσμηση είναι η γούνα και μπαίνει δυναμικά σε κάθε χώρο του σπιτιού μας,για να το μετατρέψει σε πολυτελές καταφύγιο.Ένα γούνινο ριχτάρι πάνω στον καναπέ μας καλεί να περάσουμε όμορφα και χαλαρά χειμωνιάτικα βράδια.

Το δέρμα δε λείπει ποτέ από ένα χειμερινό σκηνικό,αφού πέρα από ζεστασιά προσδίδει και το αίσθημα της πολυτέλειας.Ένας καναπές,μια πολυθρόνα και ένα χαλί από δέρμα μετατρέπουν μεμιάς το σπίτι σας στο πιο elegant Chalet.