Παρουσιαστής, ηθοποιός και σκηνοθέτης ο Νίκος Μουτσινάς. Σπούδασε υποκριτική στη σχολή τουΒασίλη ΔιαμαντόπουλουΊασμος, σκηνοθεσία τηλεόρασης στη Θεσσαλονίκη και έχει παρακολουθήσει μαθήματα χορού.
Το 2004 κατέβηκε στην Αθήνα για την πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha, Κους κους. Ένα χρόνο μετά η εκπομπή μεταφέρθηκε στη μεσημεριανή ζώνη, με τίτλο, Κους κους το μεσημέρι και ο Νίκος Μουτσινάς ήταν στο πάνελ. Το χιούμορ, η ευστροφία και οι ατάκες του τον έκαναν άμεσα αγαπητό στο ευρύ κοινό. Στην εκπομπή έμεινε δύο χρόνια. Το 2006 παρουσίασε με τη Ναταλία Γερμανού, το τηλεπαιχνίδι Soundmix show, στο ίδιο κανάλι.
Το 2008 βρήκε τον παρουσιαστή στο Mega στην ψυχαγωγική εκπομπή με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου και τη Σίσσυ ΧρηστίδουΌμορφος Κόσμος. Την επόμενη χρονιά Νίκος Μουτσινάς και Κατερίνα Ζαρίφη ανέλαβαν πρωταγωνιστικούς ρόλους και παρουσίασαν για μικρό χρονικό διάστημα τον Πρωινό Καφέ, στον ΑΝΤ1. Εγχείρημα που απέβη μοιραίο αφού η συνεργασία τους με το κανάλι διεκόπη εν μια νυκτί λόγω των χαμηλών νούμερων τηλεθέασης.
Το 2009 παίρνει ξανά μεταγραφή στον Alpha και μέχρι σήμερα παρουσιάζει την εκπομπή Δέστε τους!. Παράλληλα εμφανίζεται για ένα χρόνο και στην εκπομπή της Ελένης ΜενεγάκηΚαφές με την Ελένη, στο ίδιο κανάλι.
Στο ενεργητικό του ως ηθοποιός έχει stand up comedy παραστάσεις, guests σε σήριαλ αλλά πολλές επιτυχημένες θεατρικές παραστάσεις στις οποίες πρωταγωνιστεί αλλά και σκηνοθετεί.

Πηγή:www.peoplegreece.com