Ο βουλευτής Β΄ Θεσσαλονίκης της Νέας Δημοκρατίας Σάββας Αναστασιάδης σε συνέντευξη του στον focus 103,6 fm δήλωσε : «Το σημαντικότερο θέμα για μένα είναι ο αλυτρωτισμός που καλλιεργείται»

 Αναλυτικότερα τοποθετήθηκε για το θέμα των Σκοπίων : 

« Το σημαντικότερο για μένα είναι ο αλυτρωτισμός  που καλλιεργείται , δηλαδή το ότι οι κάτοικοι των Σκοπίων λένε, εμείς είμαστε Μακεδονικό Έθνος, έχουμε Μακεδονική γλώσσα και Ιστορία……. δημοσιεύουν χάρτες που φτάνουν μέχρι τη Θεσσαλονίκη και την Καβάλα » τόνισε  ο βουλευτής της Β’ Θεσσαλονίκης της Ν.Δ Σάββας Αναστασιάδης στον ραδιοφωνικό σταθμό focus 103,6 fm χθες στις 11.01.2018

«Κατά συνέπεια αν οι Σκοπιανοί  δεν αποφασίσουν και δεν έχουν τη δύναμη και τη διάθεση να αποκηρύξουν  όλες τις αλυτρωτικού χαρακτήρα αναφορές και διεκδικήσεις, εγώ δεν ψηφίζω κανένα όνομα», υπογράμμισε  στη συνέχεια ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας .

Παράλληλα εξέφρασε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση βιάζεται  για την επίλυση του ζητήματος, γιατί μπορεί να  έχει υποσχεθεί στους Αμερικανούς ότι θα βάλει τα Σκόπια στο ΝΑΤΟ.

«Η κυβέρνηση  πρέπει να διαπραγματευτεί  σωστά και να μην παραβλέψει εκείνα τα θέματα που θα δηλητηριάσουν στη συνέχεια  τη σχέση μας, αντί να την ομαλοποιήσουν μια για πάντα..» κατέληξε ο κ. Αναστασιάδης

 

https://www.youtube.com/watch?v=MvYuaVKmu4I&feature=youtu.be