Ο αγαπημένος άγιος των παιδιών άφησε τα δώρα του και έφυγε όμως  καθημερινά μας δίνεται η ευκαιρία να εκφράσουμε την αγάπη μας κάνοντας ένα δωράκι για να  ευχαριστήσουμε τους άλλους. Κάθε μέρα άλλωστε είναι γιορτή όπως έλεγε κ η αγαπημένη μου γιαγιά…

Βέβαια αυτές τις μέρες επειδή την τιμητική την έχουν τα παιδιά θα προτείνω ένα δωράκι το οποίο δε στοιχίζει ακριβά όμως η αξία του είναι ιδιαίτερα σημαντική αφού διατίθεται για τα παιδιά που πάσχουν από  την ανίατη ασθένεια του καρκίνου.

Το παραμυθάκι γράφτηκε αφιλοκερδώς από τον αγαπημένο συγγραφέα των  παιδικών παραμυθιών Αντώνη Παπαθεοδούλου, ο οποίος  εμπνεύστηκε την ιστορία από τις 2 νέες συλλεκτικές φιγούρες της  PLAYMOBIL play & give. Την πρωτότυπη εικονογράφηση του νέου παραμυθιού ανέλαβε η Ίρις Σαμαρτζή.

Το παραμύθι έχει τίτλο  “Τα μαγικά του παππού και της γιαγιάς”, αναφέρεται στο σπουδαίο ρόλο που παίζουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες στην ανατροφή των παιδιών με την πείρα , τις γνώσεις και την αγάπη τους, και έχει σκοπό να μεταφέρει με τον πιο τρυφερό τρόπο μαθήματα αγάπης και προσφοράς για όλους όσους έχουν ανάγκη και κυρίως για τα μικρά παιδιά που καθημερινά δίνουν το δικό τους αγώνα για να βγουν οι νικητές της ζωής.

Το συλλεκτικό παραμύθι PLAYMOBIL play & give εκδίδεται από την PLAYMOBIL Hellas με τη φροντίδα των εκδόσεων Παπαδόπουλος και διανέμεται δωρεάν από την PLAYMOBIL Hellas στο PLAYMOBIL FunPark, σε ειδικές εκδηλώσεις καθώς και σε σχολεία σε όλη την Ελλάδα, πληρώνοντας μόνο ένα συμβολικό ποσό στα μεταφορικά το οποίο ενισχύει το Σύλλογο Ελπίδα .

Σημασία  άλλωστε δεν έχει η αξία του δώρου αλλά ο καλός  σκοπός που αποσκοπεί.

 

Περισσότερες πληροφορίες μπορούμε να βρούμε : 210 8000018, www.facebook.com/PlaymobilHellas

Ας προμηθευτούμε όσοι περισσότεροι μπορούμε το συγκεκριμένο παραμύθι και διαβάζοντάς το ας ευχηθούμε να γίνουν όλα τα παιδιά γρήγορα καλά και να επιστρέψουν νικητές στην αγκαλιά της οικογένειά τους και στη θαλπωρή του σπιτιού τους.

Καλή χρονιά σε όλους μας με υγεία και χαμόγελα!!!

ΜΑΡΙΑ ΜΑΥΡΟΥΔΗ