Το δημοψήφισμα για το αν θα μείνει ή όχι ο Παναθηναϊκός στην Ευρωλίγκα θα διεξαχθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας. Διαβάστε αναλυτικά πως θα διεξαχθεί αυτό.

Προχωράει τάχιστα το θέμα της διεξαγωγής του δημοψηφίσματος που είχε προαναγγείλει ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος στη γραπτή του δήλωση, για το αν επιθυμεί ο κόσμος του Παναθηναϊκού την παραμονή της ομάδας στην Ευρωλίγκα ή όχι. Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί στις αρχές της επόμενης εβδομάδας, τη Δευτέρα (12/2) ή την Τρίτη (13/2), και θα γίνει με πολύ συγκεκριμένη διαδικασία που θα διασφαλίζει ότι όσοι ψηφίσουν είναι φίλοι του Παναθηναϊκού.

Το δημοψήφισμα θα διεξαχθεί μέσω γραπτών μηνυμάτων σε πενταψήφιο αριθμό, όμως, για να είναι έγκυρη η συμμετοχή κάποιου αυτός που στέλνει το μήνυμα θα απαιτηθεί να δώσει και τον ΑΜΚΑ του, πριν απαντήσει στο απλό ερώτημα ΝΑΙ ή ΟΧΙ που αφορά τη συνέχεια της συμμετοχής του Παναθηναϊκού στην Ευρωλίγκα.

Η χρήση του ΑΜΚΑ γίνεται για να διασφαλιστεί πως πρόκειται για φίλο του «τριφυλλιού», καθώς θα ελεγχθεί το αν έχει αγοράσει εισιτήριο τα τελευταία χρόνια ή κάρτα διαρκείας μέσω αυτού.

Για την αποστολή του μηνύματος και τη συμμετοχή στο δημοψήφισμα, θα υπάρχει ένα σχετικό κόστος, με τα έσοδα από αυτή τη διαδικασία να πηγαίνουν στον Ερασιτέχνη Παναθηναϊκό.

Το δημοψήφισμα θα γίνει με όλες τις νόμιμες διαδικασίες, δηλαδή παρουσία συμβολαιογράφου και δικηγόρων, ενώ τα αποτελέσματα θα ανακοινωθούν επίσημα από την ΚΑΕ Παναθηναϊκός Superfoods σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Πηγή:Leoforos.gr