Κοντά στην έξοδό του από τον Ολυμπιακό εμφανίζεται ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς και το μέλλον του είναι αβέβαιο στους «ερυθρόλευκους».

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν δημοσιεύματα στον Τύπο, η διοίκηση των Πειραιωτών είναι αποφασισμένη να προχωρήσει σε μεγάλες αλλαγές και ο Σέρβος βρίσκεται στον… αέρα. Μάλιστα, στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ υπάρχει δυσαρέσκεια για κάποιους χειρισμούς του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, οι οποίοι αναμένεται να του στοιχίσουν την θέση του.

Σύμφωνα με το «Φως» η σημαντικότερη ευθύνη που αποδίδεται στον τεχνικό σύμβουλο της ομάδας του Λιμανιού είναι η εισήγησή του για την απομάκρυνση του Χρήστου Μουρίκη, ενός από τους καλύτερους γυμναστές που είχε τα τελευταία χρόνια ο Ολυμπιακός. Μάλιστα, ο Έλληνας γυμναστής είχε συνεργαστεί στο παρελθόν με τους Ερνέστο Βαλβέρδε, Μίτσε και Μάρκο Σίλβα, οι οποίοι είχαν καλά λόγια να πουν για την δουλειά του.

Παράλληλα, ο Σέρβος τεχνικός σύμβουλος «βαρύνεται» με ευθύνες και για άλλα εσωτερικά θέματα του Ολυμπιακού και όπως όλα δείχνουν, δύσκολα θα συνεχίσει στο πόστο του στην ομάδα του Πειραιά και την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο.

Πηγή: onsports.gr