(φωτ. αρχείου)

Στην αμερικανική έρευνα για τη Novartis αναφέρθηκε ο δικηγόρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων Παύλος Σαράκης, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν οπτικά, ηχητικά και άλλα ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν χρηματισμούς κρατικών αξιωματούχων και πολιτικών προσώπων.

Ο δικηγόρος των τριών προστατευόμενων μαρτύρων που κατέθεσαν στο FBI, σε τηλεοπτική συνέντευξη που παραχώρησε το πρωί της Παρασκευή στον ΣΚΑΪ, αποκάλυψε αρχικά πως υπάρχουν βίντεο που εμπλέκουν κρατικούς αξιωματούχους για την υπόθεση Novartis για να γίνει περισσότερο συγκεκριμένος στη συνέχεια τονίζοντας πως υπάρχουν «οπτικά, ηχητικά και άλλα ντοκουμέντα που επιβεβαιώνουν χρηματισμούς κρατικών αξιωματούχων και πολιτικών προσώπων».

Ο κ. Σαράκης, εξέφρασε παράλληλα την ανησυχία του ότι θα διαρρεύσουν τα στοιχεία των προστατευόμενων μαρτύρων που κατέθεσαν στην Αμερική για την υπόθεση Νοvartis.

«Δεν υπάρχει νομικό πλαίσιο ώστε να προστατευτούν μάρτυρες δημοσίου συμφέροντος. Είναι βέβαιο ότι θα διαρρεύσουν τα στοιχεία τους και είναι υπεύθυνη η πολιτεία και ό,τι τους συμβεί» τόνισε.

ΠΗΓΗ: efsyn.gr

Source: LarissaNet