Δωρεάν προληπτικές εξετάσεις για όλη την οικογένεια, ομιλίες για θέματα υγείας και ομορφιάς και συμβουλές από κορυφαίους επιστήμονες συμπεριλαμβάνει το 3ο FORUM ΥΓΕΙΑΣ 2018 που πραγματοποιείται στις 17 & 18 Μαρτίου στο Ζάππειο Μέγαρο. 

Σε συνέντευξη τύπου πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του forum, των ομιλιών και των ομιλητών, παρουσία εκλεκτών επιστημόνων που συμμετέχουν στις διήμερες εκδηλώσεις. Στην ερώτηση τι θα δούμε και θα ακούσουμε στο 3ο FORUM ΥΓΕΙΑΣ, ο παθολόγος, διευθυντής της Α’ Παθολογικής Κλινικής του Ιατρικού Κέντρου Αθηνών, πρόεδρος της EsoDiMeSO, κ. Σωτήρης Αδαμίδης τόνισε ότι ουσιαστικά θα αναλυθεί ό,τι μπορεί να απασχολεί τον σύγχρονο Έλληνα και τη σύγχρονη Ελληνίδα. 

Ένα ενημερωτικό διήμερο 
Με σύνθημα «Ανοίγουμε την υγεία στην κοινωνία«, για δύο ολόκληρες ημέρες σε τρεις παράλληλες αίθουσες θα αναλύονται θέματα για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί. Ο κ. Αδαμίδης τόνισε και τον διαδραστικό χαρακτήρα του FORUM, καθώς η διοργάνωση δεν περιορίζεται σε απλές ομιλίες, αλλά περιλαμβάνει και δωρεάν συμβουλευτικές εξετάσεις. Για πρώτη χρονιά, μετά το Ζάππειο, το 3o FORUM για την υγεία, τη διατροφή και την ομορφιά «μετακομίζει» στη Θεσσαλονίκη, στο Βελλίδειο, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2018. 

Στην εκδήλωση συμμετέχουν 20 και πλέον επιστημονικές εταιρείες και 200 από τους πλέον σημαντικούς επιστήμονες υγείας ως ομιλητές, σημείωσε μιλώντας στους δημοσιογράφους ο οικονομολόγος, πρόεδρος του Ομίλου Zita και πρόεδρος της Οργανωτικής Επιτροπής του FORUM κ. Ζαχαρίας Καπλανίδης.

Πηγή: capital.gr