Βόμβα μεγατόνων φέρεται πως ήταν έτοιμος να πυροδοτήσει ο Ατρόμητος.

Από Μάρτη… καλοκαίρι ο Ατρόμητος που καταστρώνει τα πλάνα του για την ενίσχυση του έμψυχου υλικού. Η ομάδα του Περιστερίου οργώνει όλη την Ευρώπη για παίκτες εγνωσμένης αξίας και σε προσιτή τιμή και αναζήτηση της, την… έβγαλε στο Ισραήλ! Σύμφωνα με δημοσιεύματα από την χώρα, ο Ατρόμητος κινείται για την απόκτηση του Στέφανου Αθανασιάδη από την Μακάμπι Χάιφα με την μορφή δανεισμού.

Ο πρώην άσος του ΠΑΟΚ δεν διανύει και την καλύτερη περίοδο στην ομάδα του Ισραήλ ενώ και η Μακάμπι Χάιφα ψάχνεται για να απεμπλακεί από το παχυλό συμβόλαιο του. Ο παίκτης, σύμφωνα με τα Μέσα ήταν σε ανοιχτή γραμμή με τον Ατρόμητο και εφόσον έδινε αυτός το πράσινο φως, τότε η ομάδα του Περιστερίου θα ξεκινούσε διαπραγματεύσεις με τους Ισραηλινούς. Τα σενάρια ήταν δυο. Είτε να τον αποκτήσει ως δανεικό, είτε να καλύψει ένα ποσό του συμβολαίου του για να τον αποκτήσει με μεταγραφή.

Το απόγευμα της Κυριακής (25/3) όμως υπήρξε αντίδραση από την ΠΑΕ Ατρόμητος, η οποία εξηγούσε πως το προφίλ του φορ που αναζητεί δεν είναι αυτό ψάχνει για την ενίσχυση της.

Πηγή: onsports.gr