Γενικά άστατος θα είναι ο καιρός το Μεγάλο Σάββατο με τοπικές βροχές και κυρίως στα νότια σποραδικές καταιγίδες, ενώ από το απόγευμα τα φαινόμενα θα περιοριστούν στα νοτιότερα. Μικρή πτώση της θερμοκρασίας κυριώς στα ανατολικά.

Στην Αττική λίγες νεφώσεις κατά διαστήματα αυξημένες και κυρίως στα δυτικά και βόρεια τοπικές βροχές και πιθανόν σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση του καιρού από το απόγευμα. Η θερμοκρασία θα κυμανθεία από 14 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη αναμένονται παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και πιθανότητα για καταιγίδα κυρίως στα ανατολικά, με βαθμιαία βελτίωση. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αναλυτική πρόβλεψη:

Μακεδονία, Θράκη

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές στην Κεντρική και Ανατολική Μακεδονία πιθανότητα για καταιγίδα. Βελτιωμένος καιρός από το απόγευμα.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 19 βαθμούς Κελσίου. Στη Δυτική Μακεδονία η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Νησιά Ιονίου, Ήπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος

Καιρός: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα αυξημένες τις μεσημβρινές και απογευματινές ώρες με τοπικούς όμβρους ή μεμονωμένες καταιγίδες στα ηπειρωτικά

Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου. Στην Ήπειρο η ελάχιστη 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.

Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Από το απόγευμα βαθμιαία βελτίωση.

Θερμοκρασία: Από 11 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Κυκλάδες, Κρήτη

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστούν στις νοτιότερες περιοχές.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα

Καιρός: Παροδικά αυξημένες νεφώσεις με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες. Βαθμιαία τα φαινόμενα θα περιοριστουν στις νοτιότερες περιοχές.

Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Για την Κυριακή του Πάσχα αναμένονται τοπικές βροχές κυρίως στην Κρήτη και τα Δωδεκάνησα με βελτίωση από το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα γενικά αίθριος ο καιρός με τοπικές νεφώσεις στα ανατολικά ηπειρωτικά.

Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά και τα βόρεια.

 

Source: LarissaNet