Οι εκδόσεις Λιναρδάτου συνεχίζουν το όραμα που ξεκίνησε το 1933 δημιουργώντας υπέροχα ημερολόγια διάφορων τύπων και στυλ, ικανά να ικανοποιήσουν κάθε γούστο. Συνεχίζουν επάξια παντρεύοντας την παράδοση με το  design. Η δημιουργικότητα τους αποτυπώνεται υπέροχα στα ημερολόγια της σειράς Artistic.

Artistic

Συγκεκριμένα, τα ημερολόγια της σειράς αυτής έχουν υπέροχα εύκαμπτα εξώφυλλα με ζωγραφιές χειροποίητες που διακρίνονται για τα έντονα χρώματα και την φαντασία τους. Μάλιστα, εξειδικευμένοι γραφίστες τα ζωγραφίζουν στο χέρι και το αποτέλεσμα είναι φανταστικό. Μπορείτε να επιλέξετε τι εξώφυλλο επιθυμείτε ανάμεσα σε τέσσερις υπέροχες ζωγραφιές – κομψοτεχνήματα. Έχουν κάλυμμα με τετράχρωμη εκτύπωση. Είναι εφικτό να χρησιμοποιήσετε το λάστιχο για να κλείσετε το ημερολόγιό σας.

Καθώς ανοίγει κανείς το ημερολόγιο, μπορεί να καταγράψει τα προσωπικά του στοιχεία. Έπειτα, είναι δυνατό να βρει χρήσιμες πληροφορίες, όπως χρήσιμα τηλέφωνα, παγκόσμιες μέρες, επίσημες αργίες, εορτολόγιο. Στη συνέχεια, ακολουθεί κάθε μήνας ξεχωριστά με συνολική παρουσίαση του μήνα και μετά κάθε ημέρας . Φυσικά, δίνονται πληροφορίες για την Ανατολή και την Δύση και τις φάσεις της Σελήνης. Στο τέλος, υπάρχει τηλεφωνικό ευρετήριο καθώς και χάρτης της Ελλάδας και παγκόσμιος.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για προϊόντα υψηλής αισθητικής και υψηλής ποιότητας που καλύπτουν τις σύγχρονες ανάγκες της αγοράς. Αναμφισβήτητα, τα συγκεκριμένα ημερολόγια αναδεικνύουν τον καλλιτέχνη που κρύβετε μέσα σας!