Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 6ος Πανελλήνιος Διαγωνισμός Πιάνου του Δημοτικού Ωδείου Λάρισας κατά το Σαββατοκύριακο 12 και 13 Μαϊου. 35 μικρές πιανίστριες και πιανίστες απο διάφορες πόλεις της Ελλάδας διαγωνίστηκαν προσβλέποντας σε κάποια διάκριση.

Διαγωνισμος Πιανου ΔΩΛ (3)

Η κριτική επιτροπή αποτελούμενη απο τους Α. Αλεξίου, Χ. Λενούτσο, Ε. Αλακιοζίδου, Β . Βούρτση Γ. Ζάχου και Δ. Δημόπουλο άκουσε και κατέταξε τους διαγωνιζόμενους και απένειμε τους ανάλογους τίτλους.

Το Δημοτικό Ωδείο συμμετείχε με 4 παιδιά, τους Χ. Καριώτη της τάξης του Χ. Λενούτσου(α΄βραβείο κατηγορίας β1με διάκριση), Ν. Παππά της τάξης του Χ. Κτιστάκη(α΄βραβείο κατηγορίας γ2), Α. Βασιλοπούλου της τάξης της Β. Λίτου (α΄βραβείο κατηγορίας junior) και Μ. Δεδικούση  της τάξης της Β. Λίτου (έπαινος, κατηγορίας β1).

Διαγωνισμος Πιανου ΔΩΛ (2)

Παράλληλα με τον διαγωνισμό πραγματοποιήθηκε απο την Παρασκευή 11 Μαϊου το σεμινάριο κοντραμπάσου με τον διακεκριμένο καθηγητή, σολίστα και συνθέτη Claus Freudenstein ο οποίος ήρθε απο το Μόναχο προσκεκλημένος του ΔΩΛ και δίδαξε, έπαιξε και παρουσίασε ένα ξεχωριστό

Source: LarissaNet