Σε μία σειρά συλλήψεων προέβησαν οι άνδρες των Διευθύνσεων Αστυνομίας Μαγνησίας, Τρικάλων και Καρδίτσας.

Αναλυτικά:

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, ένας 50χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Βόλου για το αδίκημα της μη καταβολής χρεών προς το Δημόσιο, με ποινή φυλάκισης δέκα μηνών.

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μια 61χρονη, δυνάμει εντάλματος σύλληψης της κας Ανακρίτριας Πλημμελειοδικών Χαλκίδας για την πράξη της απιστίας.

Συνελήφθη, χθες το πρωί στο Βόλο, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Βόλου, ένας 28χρονος, διότι κατά τον έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (80) πακέτα τσιγάρων και πέντε συσκευασίες καπνού των (50) γραμμαρίων η καθεμιά, χωρίς την ειδική ένσημη ταινία φορολόγησης.

Συνελήφθη χθες το μεσημέρι στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 38χρονος, διότι σε βάρος του εκκρεμούν πέντε αποφάσεις του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Αθηνών, με ποινή φυλάκισης (3) ετών και (10) μηνών, καθώς και χρηματική ποινή (6.700) ευρώ, για παράβαση του νόμου περί επιταγών.

Συνελήφθη, χθες το πρωί στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Τρικάλων, ένας 26χρονος, διότι εκκρεμεί σε βάρος του απόφαση του Μονομελούς Εφετείου Κακουργημάτων Λάρισας, με ποινή κάθειρξης πέντε ετών και έξι μηνών, για διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπής, σύσταση και συμμορία.

Συνελήφθησαν χθες το βράδυ στην ευρύτερη περιοχή της Καρδίτσας, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, τέσσερα άτομα, ηλικίας 25, 34, 35 και 31 ετών, διότι αντιλαμβανόμενοι επικείμενο αστυνομικό έλεγχο, απέρριψαν στο έδαφος μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης, μία σύριγγα με μικροποσότητα ηρωίνης σε υγρή μορφή και μία νάιλον συσκευασία με μικροποσότητα ναρκωτικών δισκίων, τα οποία κατασχέθηκαν. Επιπλέον, από την κατοχή της 31χρονης κατασχέθηκε μία ακόμη συσκευασία με μικροποσότητα ηρωίνης.

Source: LarissaNet