Τι ώθησε τον διάσημο σεφ Άντονι Μπουρντέν να αυτοκτονήσει, δι’ απαγχονισμού; Σύμφωνα με πολλά ΜΜΕ ο λόγος κρύβεται πίσω από τη σχέση του με την γνωστή ηθοποιό Άζια Αρτζέντο, ή, μάλλον, πίσω από ερωτική απογοήτευση που αισθάνθηκε ο Μπουρντέν.

Συγκεκριμένα, λέγεται ότι η σχέση τους περνούσε κρίση και ότι η Άζια τον είχε πληγώσει με τη συμπεριφορά της. Ωστόσο, η ίδια η Αρτζέντο φρόντισε να βάλει τα πράγματα στη θέση τους, μέσω αναρτήσεών της στο Instagram.

Συγκεκριμένα, ανέβασε μια φωτογραφία της, που τη δείχνει με γυρισμένη πλάτη και τη λέξη «Saved» (Σωσμένος) να εμφανίζεται πάνω στη μπλούζα της, ενώ ανέβασε και ένα συγκινητικό κείμενο για τον αγαπημένο της:

«Ο Άντονι Μπουρντέν έδινε τον εαυτό του σε όλα όσα έκανε. Το λαμπρό, ατρόμητο πνεύμα του άγγιξε και ενέπνευσε πάρα πολλούς ανθρώπους. Η γενναιοδωρία του δεν είχε όρια. Ήταν η αγάπη μου, ο βράχος μου, ο προστάτης μου. Είμαι συντετριμμένη. Οι σκέψεις μου είναι με την οικογένειά του. Θα ήθελα να σας ζητήσω να σεβαστείτε την ιδιωτικότητά τους και τη δική μου».

ΠΗΓΗ

Source: LarissaNet