Την Παρασκευή 15 Ιουνίου 2018 ο Μορφωτικός Λαογραφικός Σύλλογος Νίκαιας «Θεόκλητος Φαρμακίδης», με μεγάλη επιτυχία πραγματοποίησε την γιορτή λήξης της χορευτικής περιόδου με συμμετοχή όλων των τμημάτων του. Εκατόν εξήντα (160) χορευτές και χορεύτριες απέσπασαν το πιο δυνατό χειροκρότημα, αλλά μεγάλο ενθουσιασμό και εντύπωση προκάλεσαν τα παιδιά ηλικίας 4 – 12 ετών στο πλήθος που συνέρρευσε στην πλατεία της Νίκαιας.

μορφωτικος συλλογος νικαιας (2)

Σε σχετική ανακοίνωση επισημαίνεται ότι «το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί πολύ όλους τους παραβρισκόμενους που για άλλη μία φορά μας τίμησαν με την παρουσία τους, το χοροδιδάσκαλο κ. Δημήτρη Χατζή για την άριστη συνεργασία μας και εύχεται σε όλους Καλό Καλοκαίρι.

μορφωτικος συλλογος νικαιας (1)

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιδήμαρχος Δ.Ε. Νίκαιας & Κραννώνα κ. Αντώνης Ρεντζιάς, η Πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Νίκαιας κ. Πιλάτου Βασιλική, ο πρώην Δήμαρχος Κιλελέρ κ. Κομήτσας Ρίζος, οι δημοτική σύμβουλος κ. Ανυφαντή Ζωή, οι τοπικοί σύμβουλοι Νίκαιας κ. Μιχαλούλη Σίλια και κ. Παναγούλης Κώστας, καθώς και ο πολιτευτής των ΑΝ.ΕΛ. κ. Ακριβούλης Γεώργιος.

Η παράσταση τελούσε υπό την αιγίδα της Αντιδημαρχίας Πολιτισμού του Δήμου Κιλελέρ».

Source: LarissaNet