Αντιμέτωπη με έναν εμμονικό άνδρα, που ταξίδεψε χιλιόμετρα για να συναντήσει τη 14χρονη κόρη της, βρέθηκε μια μητέρα από τη Βιρτζίνια των ΗΠΑ.

Πρόκειται για τον Troy George Skinner, ο οποίος γνώρισε την 14χρονη κοπέλα στη διαδικτυακή πλατφόρμα Discord.

Μετά από μερικούς μήνες επικοινωνίαςη κοπέλα σταμάτησε να απαντά στα μηνύματά του, γεγονός που οδήγησε τον Skinner να ταξιδέψει στις ΗΠΑ από τη… Νέα Ζηλανδία, όπου διαμένει, προκειμένου να βρει την κοπέλα.

Συγκεκριμένα, ταξίδεψε από το Auckland της Νέας Ζηλανδίας, στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας, στο Λος Άντζελες των ΗΠΑ, στη συνέχεια μετέβη στη Ουάσιγκτον και τέλος στην Βιρτζίνια. Το τεράστιο αυτό ταξίδι προδίδει, σύμφωνα με τις αρχές, ότι δεν πρόκειται για μία αυθόρμητηεπίσκεψη αλλά για ένα προμελετημένο σχέδιο.

Όταν έφτασε στο σπίτι της 14χρονης στο Richmond, o Skinner προσπάθησε να διαρρήξει την πόρτα του σπιτιού ενώ ήταν οπλισμένος με ένα μαχαίρισπρέι πιπεριού και μονωτική ταινία, σύμφωνα με τις τοπικές αρχές. Η μητέρα, αφού τον προειδοποίησε κατ’ επανάληψη, στον πυροβόλησε δύοφορές στο λαιμό. Ο 25χρονος επιβίωσε και νοσηλεύεται τώρα σε νοσοκομείο της περιοχής.

Ο σερίφης James Agnew ο οποίος έχει αναλάβει την υπόθεση, δήλωσε σε συνέντευξη τύπου την Δευτέρα ότι ο Skinner, «δεν είναι το θύμα». «Η γυναίκα αυτή και η οικογένειά της είναι τα θύματα στην υπόθεση αυτή» τόνισε χαρακτηριστικά.

Σύμφωνα με το New Zealand Herald, φίλος του Skinner δήλωσε ότι «ήταν ο τελευταίος άνθρωπος που θα περίμενα να κάνει κάτι σαν αυτό». Ο φίλος αυτός είχε δανείσει κάποια χρήματα στον Skinner, ο οποίος είχε πει ότι θα πάει να επισκεφτεί έναν άρρωστο φίλο του που διαμένει στο εξωτερικό.

Ο Skinner θα δικαστεί μόλις λάβει εξιτήριο από το νοσοκομείο όπου νοσηλεύεται.

Πηγή: cnn.gr