Ρεπορτάζ: Μερσίνα Τσαντοπούλου – Photo:Tsantopoulos

Mε εντυπωσιακές επιδείξεις και μεγάλο βαθμό δυσκολίας άρχισε η διήμερη 10η Πανθεσσαλική Συνάντηση Αυτοκινήτων 4Χ4 στα παράλια του νομού Λάρισας. Εκατοντάδες λάτρεις του μηχανοκίνητου αθλητισμού αλλά και λουόμενοι και επισκέπτες των παραλίων, απόλαυσαν δυνατό θέαμα, καθώς οι καλύτεροι του είδους είχαν κέφια και «τέρμα τα γκάζια».

Ο επί τρεις συνεχόμενες χρονιές πρωταθλητής Ελλάδος Χρήστος Ντάγκας, με 15 χρόνια επιτυχούς εμπειρίας στο επαγγελματικό πρωτάθλημα, μέλος της διοργανώτριας Λέσχης Αυτοκινήτων 4Χ4 Λάρισας, δηλώνει στη larissanet.gr ευχαριστημένος από την μεγάλη συμμετοχή και την προσέλευση του κόσμου. Η πρώτη μέρα περιλάμβανε το πρωί βόλτα στο ρέμα της Σκήτης και το απόγευμα επίδειξη στην παραλία της Βελίκας, με την ομάδα της Λέσχης Λάρισας να καταβάλει υπερπροσπάθεια για την άψογη εκτέλεση των επιδείξεων παρά τις αντίξοες καιρικές συνθήκες, καθώς προς το τέλος «άνοιξαν οι ουρανοί» και πλημμύρισαν τα ρέματα.

Η  Κυριακάτικη εκκίνηση θα δοθεί στις 10 το πρωί από τα Πλατάνια Βελίκας, με πορεία προς το ρέμα των Ηλεκτρολόγων, όπου θα γίνει η τελική επίδειξη όλων των κατηγοριών 4Χ4 σε φυσική πίστα και θα δοθούν αναμνηστικά στις Λέσχες που έλαβαν μέρος, δηλαδή της Θεσσαλονίκης, της Λάρισας, των Τρικάλων, της Καρδίτσας, της Χρυσομηλιάς, του Σμοκόβου, των Γιαννιτσών, της Κοζάνης, των Γρεβενών, της Βέροιας, της Άρτας κ.α.

Φωτογραφικά στιγμιότυπα:

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (2)

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (1)

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (3)

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (5)

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (6)

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (7)

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (8)

10ηΠανθεσσαλική Συνάντηση4Χ4 ΒΕΛΙΚΑ-photoTsantopoulos (9)

 

Source: LarissaNet