Η Onion Fox είναι μία νέα εταιρεία που δραστηριοποιείται  από το 2017 στο χώρο του εμπορίου. Προσφέρει σπάνια, ξεχωριστά και διασκεδαστικά προϊόντα σε προσιτές τιμές με έμφαση σε 3 χαρακτηριστικά, την μοναδικότητα των αντικειμένων, την άψογη εξυπηρέτηση πελατών και την πίστη. Στη σελίδα της Onion Fox στο facebook θα λάβετε μια γεύση από τα αξεσουάρ που προορίζονται για άντρες και γυναίκες:

https://www.facebook.com/OnionFoxShop/


Εμείς σας προτείνουμε ένα υπέροχο προϊόν που θα μαγνητίσει όλα τα βλέμματα. Πρόκειται για την γυναικεία δερμάτινη hindi τσάντα της Onion Fox. Μία τσάντα μεσαίου μεγέθους, κατασκευασμένη από μαλακό δέρμα, που ασφαλίζεται με φερμουάρ. Διαθέτει έναν ενιαίο εσωτερικό χώρο που την καθιστά ευρύχωρη και εύχρηστη. Συνολικά αποτελείται από 4 χερούλια, δύο πιο μικρά και δύο πιο μεγάλα. Επίσης, στη συσκευασία διατίθεται και ένα αποσπώμενο μακρύ και φαρδύ χερούλι που την μετατρέπει από τσάντα χειρός σε ώμου! Μπορεί να φορεθεί και χιαστί! Πρόκειται για μία ποιοτική τσάντα, καλοφτιαγμένη, με λεπτομέρεια στο design και χρυσές λεπτομέρειες στο φερμουάρ και τα χερούλια.

Με την τσάντα θα λάβετε εντελώς δωρεάν ένα επιπλέον τσαντάκι στην ίδια απόχρωση, ιδανικό για βραδινές εμφανίσεις. Μαζί με αυτό παρέχεται από την Onion Fox πολύχρωμο μαντίλι που μπορείτε να δέσετε σε φιόγκο από τις χειρολαβές. Θα σας σταλεί και έξτρα θήκη για τη φύλαξη της τσάντας. Πρόκειται για μία άμεση και κομψή επιλογή, ιδανική για όλες τις ώρες της μέρας, που μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές και διαφορετικές περιστάσεις!!! Διαλέξτε τη σε ένα από τα 4 υπέροχα χρώματα (γκρι, μαύρο, κόκκινο, πράσινο).

 


Επισκεφτείτε την ιστοσελίδα της Onion Fox για περισσότερες λεπτομέρειες:

https://onionfox.com/

Βρείτε την hindi δερμάτινη τσάντα εδώ:

https://onionfox.com/collections/women/products/hindi-leather-bag