Με τη Διοικητική Επιτροπή του Επιμελητηρίου Λευκάδας συναντήθηκε η Υπ. Περιφερειάρχης Ιονίων Νήσων κ.Ρόδη Κράτσα.
Στη συνάντηση παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Σκιαδαρέσης, ο Α΄ Αντιπρόεδρος κ. Μπουρδάρας, ο Β΄ Αντιπρόεδρος κ. Λιβιτσάνος, ο Οικονομικός Επόπτης κ. Σκληρός, ο Υπεύθυνος ΓΕΜΗ & Εξυπηρέτησης Επιχειρήσεων κ. Αρματάς, και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδίας Συλλόγων Επιχειρηματιών Ενοικιαζομένων Δωματίων – Διαμερισμάτων Λευκάδας κ. Γαζής. Την κ. Κράτσα συνόδευαν ο Βουλευτής Λευκάδας κ. Καββαδάς και ο Αντιπρόεδρος της ΝΟΔΕ Λευκάδας κ. Άγριος.


Συζητήθηκαν εκτενώς ζητήματα τουριστικής ανάπτυξης και προβολής της Λευκάδας, με τα μέλη της Διοικητικής Επιτροπής του Επιμελητηρίου να θέτουν ζήτημα αυτόνομης τουριστικής προβολής της Λευκάδας αλλά και ισότιμης αντιμετώπισης από την Περιφέρεια. Συμφώνησαν επίσης ότι οι όποιες δράσεις της Περιφέρειας για την τουριστική προβολή των Ιονίων Νήσων θα πρέπει να συναποφασίζονται με τους φορείς και τους επαγγελματίες του τουρισμού των νησιών μας.
Το Επιμελητήριο Λευκάδας επιδιώκει συνεργασία με όλους, χωρίς αποκλεισμούς, προαπαιτούμενα και σκοπιμότητας και αυτό ήταν κάτι που τονίστηκε στη συνάντηση.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Σκιαδαρέσης Σωτήρης

Πηγή: lefkadatoday.gr