Καθώς πλησιάζουν τα Χριστούγεννα, αναζητάμε να βρούμε τα καλύτερα παιχνίδια για τους μικρούς μας φίλους που θα τους μείνουν αξέχαστα. Οι εκδόσεις Ψυχογιός έρχονται να μας εντυπωσιάσουν με το υπέροχο βιβλίο «Παίζω και εξερευνώ: Οι Αρχαίοι Πολιτισμοί» που περιέχει παζλ 200 κομματιών και 12 φιγούρες, για να φτιάξετε με τα παιδιά σας έναν υπέροχο τρισδιάστατο χάρτη.

https://www.psichogios.gr/site/Books/show/1005802/paizw-kai-eksereynw-oi-arxaioi-politismoi

Το δώρο αυτό είναι μοναδικό, καθώς συνδυάζει την μάθηση με την ψυχαγωγία. Διαβάζοντας το βιβλίο, οι αγαπημένοι μας φίλοι μπορούν να έρθουν σε επαφή με τους αρχαίους πολιτισμούς και να γνωρίσουν τους αρχαίους Έλληνες και Ρωμαίους, τους Βίκινγκ, τους Σουμέριους, τους Μάγια, τους Αιγύπτιους, τους Μογγόλους και πολλούς άλλους συναρπαστικούς λαούς.

Το πιο σημαντικό, βέβαια, είναι ότι τα παιδιά μπορούν να μάθουν την Ιστορία του κόσμου μας παίζοντας. Έτσι, μπορούν να φτιάξουν μαζί σας το παζλ και να κατανοήσουν και γεωγραφικές πληροφορίες, αφού αυτό απεικονίζει όλον τον κόσμο. Έπειτα, πάνω σε αυτό μπορούν να τοποθετήσουν τις φιγούρες με τους λαμπρούς λαούς, για να εμπεδώσουν όσα διάβασαν στο βιβλίο.

Τέλος, πρόκειται για μια συγκλονιστική πρόταση δώρου από τον Ψυχογιό, καθώς συνδυάζει εξαιρετικά την μάθηση με το παιχνίδι.