Μετά την παραμονή του Τάσου Μπακασέτα, άνοιξε και θέμα Αντρέ Σιμόες στην ΑΕΚ. Ο Πορτογάλος μέσος δεν βρίσκει αυτό που ήθελε στο εξωτερικό και όσο αυτό δεν συμβαίνει κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει επαναπροσέγγιση και ανανέωση συμβολαίου. Μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κάποια ουσιαστική κίνηση από τη δική του πλευρά, ωστόσο έχουν γίνει κάποια βήματα.

Όπως αποκαλύπτει ο Βασίλης Βέργης στη Live Sport, ο Νίκος Λυμπερόπουλος, που έπαιξε σημαντικό ρόλο στη γεφύρωση των σχέσεων μεταξύ ΑΕΚ και Μπακασέτα, επιχείρησε να κάνει το ίδιο και με τον 29χρονο άσο. Μάλιστα φέρεται να είπε στον Σιμόες «Είδες τι έγινε και με τον Τάσο, η ΑΕΚ δεν φέρεται σε κανέναν εκδικητικά».

Αν ο Σιμόες το πάρει απόφαση και επαναπροσεγγίσει τη διοίκηση της ΠΑΕ, τότε οι δύο πλευρές θα συζητήσουν από μηδενική βάση και εκτιμάται πως θα γίνει στον παίκτη μια πρόταση στα επίπεδα της τελευταίας που είχε απορρίψει. Τότε η «Ένωση» έδινε περίπου 450.000 ευρώ τον χρόνο στον Σιμόες, που αξίωνε 750.000, χρήματα που όμως δεν βρήκε ούτε από τους Άραβες.

Πηγή: sport-fm.gr