Συνέντευξη στη Νίκη Σκούρτα

Μιλάμε με τον μετρ των συνοικεσίων κύριο Γιώργο Πάππα, ιδιοκτήτη της τρίτης γενιάς που από το 1939 έχει στο ενεργητικό του πολλές χιλιάδες επιτυχημένους γάμους.

  1. Κύριε Πάππα, στην σύγχρονη εποχή υπάρχει ραγδαία εξέλιξη στην τεχνολογία και παρατηρούμε πολλές πολιτισμικές και κοινωνικές αλλαγές, από την άλλη πλευρά όμως το συνοικέσιο έχει παραδοσιακό χαρακτήρα και συνεχίζει να έχει τα σκήπτρα στον τομέα της σοβαρής γνωριμίας. Άρα θα λέγαμε ότι συνδυάζετε το σύγχρονο με το παραδοσιακό στοιχείο;

Απάντηση:

Σε μία τηλεοπτική συνέντευξη μου, που παρευρισκόταν στο πάνελ ένας πολύ γνωστός πολιτικός, όταν ο δημοσιογράφος του απηύθηνε την ερώτηση τι πιστεύει για τα γραφεία συνοικεσίων η πρώτη απάντησή του ήταν fast food ξέρετε τι σημαίνει; –Του εξήγησα λοιπόν με κατανοητό τρόπο ότι ο θεσμός της δημιουργίας οικογένειας είναι το πρωτεύον και όταν υπάρχουν τα γραφεία «ΠΑΠΠΑΣ» που λειτουργούν με κοινωνικούς επιστήμονες και έχουν ως υλικό χιλιάδες μέλη από όλο τον κόσμο. « Το να απευθυνθείς στον ειδικό, όταν θες να ικανοποιήσεις ανάγκες είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις με την διαφορά όμως ότι οι ανάγκες που θα ικανοποιήσεις ανταποκρίνονται σε βεληνεκές πεντάστερου restaurant και όχι fast food. Εξ’ άλλου πάρα πολλοί συνάδελφοι σας μας επέλεξαν και αυτήν στιγμή έχουν ευτυχισμένες και επιτυχημένες οικογένειες.» – του απάντησα.

  1. Μας βάζετε με τα παραπάνω λεγόμενα σας Κύριε Πάππα, ότι αποτελεί η προσέλευση στο γραφείο σας, μπορούμε να πούμε μια υψηλή δαπάνη…;

Απάντηση:

Όταν σκέφτεσαι να κάνεις μια επιτυχημένη εκδρομή θα πας σε ένα καλό τουριστικό γραφείο, όταν θές να πετύχεις κάτι θα πάς στον ειδικό. Εμείς έχουμε το πλεονέκτημα να δίνουμε την δυνατότητα σε οποιοδήποτε βαλάντιο να μπορεί να απευθυνθεί σε εμάς, για αυτό και διαθέτουμε ανθρώπους ως μέλη από όλα τα κοινωνικοοικονομικά στρώματα. Ιδιαίτερα βοηθούμε τις νέες κοπέλες έως 35 ετών με κάθε τρόπο που ακόμα δεν έχουν πλήρης οικονομική ανεξαρτησία. Οι τελευταίες γρήγορα δημιουργούν οικογένεια με πολλά παιδιά.

  1. Ο αποκλειστικός σκοπός είναι ο γάμος;

Απάντηση:

Στο γραφείο μας υπάρχει μεγάλο φάσμα ηλικιών και βέβαια η ηλικία γάμου 35-45 που για εμάς είναι η επιτυχία στην δημιουργία οικογένειας. Από την άλλη πλευρά για λόγους κοινωνικούς ή οικονομικούς υπάρχει η συμβίωση διότι η μοναξιά είναι ένα πολύ δυσφορικό συναίσθημα. Ο άνθρωπος από την φύση του, ενστικτωδώς αποζητά την ικανοποίηση αναγκών όπως η τροφή, ο ύπνος και η σύναψη σχέσεων. Είναι κάτι επομένως που πηγάζει από μέσα μας άρα θα λέγαμε ότι τα γραφεία «ΠΑΠΠΑΣ» είναι σύμμαχοι της φύσης μας.

  1. Η δραστηριότητα σας επεκτείνεται σε χώρες του εξωτερικού ή περιορίζεται στην Ελλάδα;

 

Απάντηση:

 

Ανέκαθεν θεωρούσαμε όλο τον κόσμο πατρίδα γιατί παντού υπάρχουν Έλληνες που όμως προτιμούν να τους αντικατοπτρίζει η φράση «Παπούτσι από τον τόπο σου και ας είναι μπαλωμένο».

Άρα τα γραφεία μας βρίσκονται στις πέντε ηπείρους και δραστηριοποιούνται με όλα τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που θα λέγαμε είναι πιο σύγχρονα, αλλά από την άλλη, διατηρούμε και τα πιο παραδοσιακά όπως το τηλέφωνο ή το ταχυδρομείο. Πρέπει να τονίσουμε ότι την τελευταία δεκαπενταετία η πατρίδα μας αποτελεί πόλο έλξης τουριστών που βλέπουν την μόνιμη εγκατάσταση αλλά και κατ’ επέκταση την δημιουργία συντροφικότητας στα όμορφα νησιά και σε όμορφες πόλεις της Ελλάδας μας, βέβαια μιλάμε κυρίως για ανθρώπους από την γηραιά ήπειρο.

 

  1. Υπάρχουν μελή στο γραφείο σας που δεν το γνωρίζουν οι ίδιοι αλλά τους εκπροσωπούν κάποιοι άλλοι ;

Απάντηση:

Φυσικά, πολλές φορές οι νέοι έχουν απορροφηθεί από αυτό το οποίο ονομάζουμε «ρουτίνα», οι γονείς όμως βλέποντας τα πράγματα από διαφορετική οπτική λόγω εμπειριών αλλά και η θέληση τους να πετύχουν στην οικογένεια όσο το δυνατό καλύτερα αναλαμβάνουν πρωτοβουλίες και πολλά ζευγάρια που είναι αυτήν την στιγμή παντρεμένοι με παιδιά δεν γνωρίζουν ότι πίσω από την ευτυχία την οποία βιώνουν βρισκόμαστε εμείς.

 

Τα γραφεία «ΠΑΠΠΑΣ» σας εύχονται το 2019 υγεία, αγάπη και ευημερία, να ανεβαίνετε στην κορυφή γιατί όποιος τολμάει κερδίζει!

 

ΔΙΕΘΝΗ ΓΡΑΦΕΙΑ ΓΝΩΡΙΜΙΩΝ ΓΑΜΟΥ «ΠΑΠΠΑΣ»

Ομήρου 38, Κολωνάκι 210-3620147, 6944137189

Αριστοτέλους 24, Θεσσαλονίκη 2310231051, 6980290679

Ωράριο: Δευτέρα-Παρασκευή 9:00π.μ.-9:00μμ και Σάββατο 9:30π.μ-2:00μ.μ

www.pappas.gr