Στο πλαίσιο της επικοινωνιακής πολιτικής του Τμήματος Πολιτισμού του Δήμου Σύρου – Ερμούπολης και των επαφών του με όλους τους πολύτιμους συνεργάτες του που δρουν σε Ελλάδα και εξωτερικό, η Αντιδήμαρχος Πολιτισμού κα Θωμαή Μενδρινού επεδίωξε συνάντηση, τον Ιούλιο του 2018, με την κα EleniGage, εκπρόσωπο του περιοδικού «Travel +LeisureMagazine». Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η κα Μενδρινού παρουσίασε στην κα Gageτο πολιτιστικό πρόγραμμα του 2019, ενώ παράλληλα αναφέρθηκε και στα συγκριτικά πλεονεκτήματα του νησιού μας.

Το «Travel + LeisureMagazine» αποτελεί ένα από τα μεγαλύτερα και πιο σημαντικά περιοδικά στην αμερικανική βιομηχανία ταξιδίων με έδρα τη Νέα Υόρκη. Πρέπει να σημειωθεί ότι έχει μεγάλη απήχηση στο αμερικανικό κοινό και παγκόσμια αναγνωρισιμότητα. Μάλιστα, τα μέρη που έχουν κατά καιρούς προβληθεί στο περιοδικό παρουσίασαν σημαντική αύξηση της τουριστικής τους επισκεψιμότητας.

Tο συγκεκριμένο αφιέρωμα του «Travel + LeisureMagazine» για τη Σύρο αναδεικνύει μέσα από χαρακτηριστικό φωτογραφικό υλικό και γλαφυρές περιγραφές το νησί μας, προβάλλοντάς το ως ιδανικό τουριστικό προορισμό. ενώ παράλληλα γίνεται εκτενής αναφορά στην ιστορία και στο πολιτισμικό μας απόθεμα.

Ευχαριστούμε θερμά τον κ. PeterTiboris για την πολύτιμη συμβολή του στην επαφή του Τμήματος Πολιτισμού με τηνEleniGage, τη δημοσιογράφο JenniferSalerno, καθώς και όλους τους συνεργάτες του «Travel + LeisureMagazine» για το εξαιρετικό αφιέρωμά τους στη Σύρο.

travel1 travel4