Σκηνές στη Ρωσία που παραπέμπουν σε «σκοτεινή» ταινία συνωμοσίας και τελετές μυστικισμού έφερε στο φως της δημοσιότητας το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek».

Φορούν μαύρους μανδύες κι ενώνουν τις μαγικές τους δυνάμεις για να είναι γερός και δυνατός ο Βλαντιμίρ Πούτιν.

Συγκεντρώνονται και κάνουν ξόρκια για να δυναμώσει η Ρωσία και ο ισχυρός της άνδρας.

«Αυτός που ακούει αλλά δεν ακούει, αυτό που βλέπει, αλλά δεν βλέπει, που ήταν και θα είναι, δεν θα ξεχάσει τα λόγια μου: Ύψωσε την μεγάλη δύναμη της Ρωσίας και καθοδήγησε τον Βλαντιμίρ Πούτιν αληθινά και σωστά μέσα από τον λόγο μου», λέει ένα από τα μάγια τους.

Σύμφωνα με το αμερικανικό περιοδικό «Newsweek», οι μάγισσες που κάνουν ξόρκια για να είναι ισχυρός ο Ρώσος πρόεδρος έχουν τίτλο. Πρόκειται για την «Αυτοκρατορία των δυνατότερων μαγισσών», η οποία ένωσε τις μαγικές της δυνάμεις την περασμένη Τρίτη, σε μια έπαυλη στην Μόσχα. Κι αυτό, γιατί αποφάσισαν ότι ο Πούτιν χρειάζεται βοήθεια από εκείνους που πιστεύουν ακράδαντα σε αυτόν.

Η επικεφαλής της σύναξης των μαγισσών, Αλιόνα Πολύν, δεν δίστασε να κάνει δηλώσεις στα ρωσικά ΜΜΕ λέγοντας ότι η τελετή κράτησε περίπου 20 λεπτά.

Οι μάγισσες δεν έκαναν μόνο ξόρκια για να δυναμώσει ο Πούτιν αλλά έριξαν και κατάρες στους αντιπάλους τους.

«Αυτός που έρχεται σ’ εμάς για να μας κάνει κακό, που μας αφήνει με αυτό, που μας πληγώνει ή λέει άσχημα πράγματα για εμάς να είναι καταραμένος αιώνια και αέναα. Καταραμένοι οι εχθροί μας! Καταραμένοι!».

Πηγή: protothema.gr