Μια καλή θήκη iPhone είναι μια σοφή επένδυση για το iPhone κινητό σας. Ακόμα και το πιο φθηνό iPhone είναι ακριβό, και η σωστή θήκη θα προσφέρει προστασία από γρατζουνιές, χτυπήματα και ρωγμές – και θα σας επιτρέψει να προσαρμόσετε το τηλέφωνό σας – χωρίς να προσθέσετε πολύ μεγαλύτερο όγκο ή να αλλάξετε τον τρόπο χρήσης του τηλεφώνου σας.

Έχουμε δοκιμάσει εκατοντάδες θήκες για κάθε iPhone και πιστεύουμε ότι η θήκη Silk Kung Fu Grip είναι η καλύτερη θήκη για τα iPhone XS, XS Max, XR και X, προσφέροντας σταθερή καθημερινή προστασία σε χαμηλή τιμή. Μια παλαιότερη έκδοση αυτής της θήκης, το Silk Base Grip, ταιριάζει για το iPhone 7 και το iPhone 8. Και υπάρχουν θήκες για παλαιότερα τηλέφωνα και διαφορετικές ανάγκες.

Τα αποτελέσματα της έρευνάς μας

 

  • Η καλύτερη θήκη για iPhone X, XS, XS Max, και XR είναι η Silk Kung Fu Grip

Μας αρέσει αυτή η θήκη γιατί μετά από περισσότερες από 120 δοκιμές για τα iPhone X, XS, XS Max και XR, πιστεύουμε ότι η καλύτερη θήκη για να προστατεύσουμε αυτή την τεράστια επένδυση είναι το Silk Kung Fu Grip.

Αυτή η κομψή θήκη θα σας βοηθήσει να προστατέψετε τα τηλέφωνα σας από τις καθημερινές φθορές – για να έχετε μεγαλύτερη προστασία, θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε μια πιο ογκώδη θήκη.

Το εύκαμπτο πλαστικό υλικό προσφέρει μεγαλύτερη πρόσφυση από ένα γυμνό τηλέφωνο και το ανυψωμένο χείλος γύρω από την οθόνη είναι αρκετά ψηλό ώστε να προστατεύει το γυαλί από τις σταγόνες. Και η τιμή της θήκης αυτής είναι πολλή προσιτή.

  • Η καλύτερη θήκη για iPhone 7 και 8 είναι η Silk Base Grip

Σας προτείνουμε τη θήκη Silk Base Grip για το iPhone 8 και 7, καθώς και το iPhone 8 Plus. Οι εκδόσεις του iPhone 8 έχουν την ίδια κατασκευή και προσφέρουν την ίδια προστασία με την θήκη Kung Fu Grip που προτείνουμε για τις εκδόσεις του iPhone X, που έχουν μέγεθος μόνο για αυτά τα φορητά ακουστικά.

  • Η καλύτερη θήκη για iPhone 6s και iPhone 6 είναι η Incipio NGP

Τα iPhone 6, 6s και τα αντίστοιχα μεγέθη Plus έχουν ελαφρώς διαφορετικές διαστάσεις και ρυθμίσεις θυρών από ότι τα σχέδια 7 και 8, οπότε απαιτούν διαφορετική περίπτωση.

Το Silk δεν παράγει μια κατάλληλα διαστασιολογημένη θήκη για αυτά τα παλαιότερα τηλέφωνα, επομένως τα NGP της Incipio για τα iPhone 6 και 6s και τα iPhone 6 Plus και 6s Plus είναι οι καλύτερες επιλογές.

Το Incipio προσφέρει προστασία από την ολίσθηση, από τις σταγόνες και το ξεθώριασμα, προσθέτοντας ελάχιστο όγκο.

Το λεπτότερο, αλλά ταυτόχρονα απορροφητικό σχέδιο, προσφέρει τον καλύτερο συμβιβασμό μεταξύ προστασίας και αισθητικής.

  • Η καλύτερη θήκη για iPhone SE που υπάρχει ακόμα διαθέσιμη είναι η LifeProof Fr

Η Apple σταμάτησε την παραγωγή του iPhone SE το φθινόπωρο του 2018 και πολλές από τις θήκες που βρίσκαμε έχουν επίσης διακοπεί.

Το αδιάβροχο LifeProof Frē είναι το μοναδικό από τα υπόλοιπα που επιλέξαμε για το iPhone SE και τα ίδια μεγέθη iPhone 5 και 5 που είναι ακόμα άμεσα διαθέσιμα. Το LifeProof είναι απλό, λεπτό και αρκετά ελκυστικό για να προστατεύει το τηλέφωνό σας χωρίς να είναι πολύ περίπλοκο.

Τα κινητά iPhone έχουν εξαιρετική λειτουργικότητα και εμφάνιση και αξίζουν λόγω του μεγάλου κόστους αγοράς τους να προστατεύονται από μια θήκη που δεν θα μειώνει τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους.