Η Πάμελα Τέρνερ, 44 χρόνων, πέφτει στο έδαφος και ακούγεται να φωνάζει στον αστυνομικό: «Δεν σου έκανα τίποτα», «Είμαι έγκυος». Αμέσως μετά ακούγονται πυροβολισμοί. Ο αστυνομικός έχει βγάλει το όπλο του και καθώς βρίσκεται όρθιος, πάνω από τη γυναίκα, την εκτελεί εν ψυχρώ…

Οι σκληρές εικόνες που περιέχονται σε βίντεο αυτόπτη μάρτυρα κάνουν από το βράδυ της Τρίτης τον γύρο του κόσμου, προκαλώντας σοκ.

Με προϋπηρεσία 11 ετών

Το τραγικό περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας (22.40 τοπική ώρα) στην πόλη Μπέιταουν του Τέξας. Ο αστυνομικός που υπηρετεί στο Τμήμα της πόλης και έχει προϋπηρεσία 11 ετών προσεγγίζει τη 44χρονη γυναίκα και επιχειρεί να την ακινητοποιήσει καθώς σε βάρος της έχει εκδοθεί ένταλμα σύλληψης.

Η Τέρνερ αντιστέκεται στην προσπάθεια του αστυνομικού να της περάσει χειροπέδες, λέγοντάς του ότι επέστρεφε σπίτι της και ζητώντας του να μην την παρενοχλεί.

Στην προσπάθεια του οργάνου της τάξης να της περάσει χειροπέδες και της 44χρονης να του αντισταθεί, η τελευταία πέφτει στο έδαφος.

Πυροβολεί εν ψυχρώ…

Ο αστυνομικός βρίσκεται από πάνω της και προσπαθεί να την ακινητοποιήσει. Εκείνη αντιστέκεται και τότε ο αστυνομικός τραβάει το όπλο από τη θήκη του και πυροβολεί εν ψυχρώ…

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς της αστυνομίας, ο αστυνομικός πυροβόλησε επειδή η 44χρονη γυναίκα του απέσπασε το όπλο ηλεκτροσόκ. Μέχρι στιγμής δεν έχει επιβεβαιωθεί εάν η Πάμελα Τέρνερ ήταν έγκυος.

Σύμφωνα με μαρτυρίες από τη γειτονιά, η άτυχη γυναίκα ζούσε ήσυχα χωρίς να ενοχλεί κανέναν. «Ζούσε με το σκυλί της» και τη βλέπαμε να πηγαίνει βόλτα μαζί του και να βγάζει τα σκουπίδια.

in.gr