Πώς να ακτινοβολείτε συνεχώς το φετινό καλοκαίρι; Για το 2019, η Mondo Cosmeticoμία εταιρεία με μεγάλη εμπειρία στο χώρο των καλλυντικών – μας παρουσιάζει τρία προϊόντα της Sunkissed για να ολοκληρώσουμε ένα επιτυχημένο μακιγιάζ προσώπου με τη χρήση τριών «εργαλείων».

Εργαλείο Νο 1 : Σετ πινέλων Blend Like a pro της εταιρείας Sunkissed

Το σετ αυτό αποτελείται από πέντε πινέλα που θα σας βοηθήσουν στην ολοκλήρωση του μακιγιάζ σας. Τα τρία μεγαλύτερα πινέλα αφορούν το πρόσωπο και τα δύο μικρότερα τα μάτια. Το πρώτε πινέλο (Foundation Brush) είναι εύχρηστο για την εφαρμογή του make up στην επιδερμίδα σας. Το δεύτερο κατά σειρά (Powder Brush) είναι καταπληκτικό για την εφαρμογή της πούδρας. Το τρίτο μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο για κρεμώδη προϊόντα όσα και για προιόντα σε σκόνη. Το τέταρτο πινέλο (Crease Brush) είναι χρήσιμο για το άπλωμα της σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο και το πέμπτο (Eyeshadow Brush) για να δημιουργήσετε σκιάσεις στις εσωτερικές και εξωτερικές γωνίες του ματιού. Πρόκειται για ένα ολοκληρωμένο σετ που θα ελαχιστοποιήσει τον χρόνο του μακιγιάζ σας, καθώς τα πινέλα είναι εύκολα στη χρήση, έχουν μαλακή τρίχα και δεν απορροφούν άσκοπα τα προϊόντα. Κατάλληλα για contouring και blending σε όλο το πρόσωπο.

Εργαλείο Νο 2: Παλέτα σκιών μαζί με primer Au Naturelle της εταιρείας Sunkissed.

Aν επιθυμείτε τα μάτια σας να μιλούν αντί για εσάς, τότε η συγκεκριμένη παλέτα σκιών σε γήινες φυσικές αποχρώσεις, είναι ιδανική για εσάς. Επιλέξτε από τις 12 αποχρώσεις σε φυσικούς τόνους είτε για ένα απαλό μακιγιάζ το πρωί, είτε για να προσθέσετε λίγο «δράμα» για τις βραδινές εμφανίσεις. Οι σκιές απλώνονται εύκολα και συνοδεύονται από ένα πινέλο διπλής όψης.

Extra tips:

  • Χρησιμοποιήστε το primer ματιών πριν από τις σκιές για ένα μεγαλύτερης διάρκειας αποτέλεσμα.
  • Χρησιμοποιήστε την μαύρη σκιά σαν eyeliner για ένα πιο έντονο αποτέλεσμα. Στην παλέτα θα βρείτε και ματ και γυαλιστερές σκιές.
  • Τις ανοιχτόχρωμες σκιές μπορείτε να τις εφαρμόσετε και ως highlighter.

Eργαλείο Νο 3: Make up Setting Mist Perfect Fix της εταιρείας Sunkissed.

Το Perfect Fix+ από τη Sunkissed είναι ένα αναζωογονητικό σπρέι που εφαρμόζεται είτε μετά το μακιγιάζ σας για μεγαλύτερη διάρκεια ή πριν λειτουργώντας ως primer και βάση για μεγαλύτερη λάμψη. Είναι Vegan Friendly και ελέγχει τη λιπαρότητα της επιδερμίδας σας. Ιδανικό για γυναίκες με απαιτητικό πρόγραμμα που δεν επιθυμούν να ανανεώνουν συνεχώς το μακιγιάζ τους.


Βρείτε το πακέτο από την Sunkissed με προϊόντα κανονικού μεγέθους στο site της Mondo Cosmetico:

https://mondocosmetico.gr/el/prosfores/4953-easter-gift-set-no-2.html?search_query=Sunkissed&results=84&fbclid=IwAR1SlnMtyMFHHSFwXH4scCxPWaK0dVKEubjplry3CYsKy5WPYVAejJpS964