Ο Robin Sharma, ο συγγραφέας των 15.000.000 αντιτύπων σε περισσότερες από 75 χώρες, στο βιβλίο «Για μια υπέροχη ζωή, μέρος 2ο», που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Διόπτρα, μας δίνει 101 συμβουλές για να εξελιχθούμε σε προσωπικό και επαγγελματικό επίπεδο.

https://www.dioptra.gr/vivlio/710/1038/&%CE%93%CE%B9%CE%B1%20%CE%BC%CE%B9%CE%B1%20%CF%85%CF%80%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%87%CE%B7%20%CE%B6%CF%89%CE%AE,%20%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%BF%CF%82%202%CE%BF

Όλοι οι άνθρωποι ονειρεύονται να φτάσουν στην ευτυχία. Δεν αρκεί όμως μόνο ο οραματισμός. Όπως μας εξηγεί ο συγγραφέας, χρειάζεται να πιστέψουμε στον εαυτό μας και να εμπιστευτούμε τις δυνάμεις μας. Όλοι έχουμε ικανότητες, αρκεί να τις εκμεταλλευτούμε. Αφού γίνει αυτό, είναι απαραίτητο να κυνηγήσουμε με πάθος τα «θέλω» μας, δηλαδή πρέπει να προχωρήσουμε στην δράση.

Οι συμβουλές που δίνει δεν είναι απλώς θεωρητικές. Εμπνευσμένος από την καθημερινή ζωή, μας εξηγεί με απλό τρόπο πώς μπορούμε να καλυτερεύσουμε την ζωή μας και να προοδεύσουμε σε κάθε τομέα, είτε αυτός αφορά στις διαπροσωπικές μας σχέσεις είτε στον επαγγελματικό βίο μας. Στο πλαίσιο αυτό, υπογραμμίζει την ανάγκη να απαλλαγούμε από τους «αόρατους φράχτες» που χτίζουμε γύρω μας, δηλαδή τους φόβους μας που μας κρατούν καθηλωμένους.

Εν κατακλείδι, πρόκειται για ένα υπέροχο βιβλίο αυτοβελτίωσης που μας ωθεί να δούμε με άλλα μάτια τον κόσμο γύρω μας και να δημιουργήσουμε θαύματα, αρκεί βεβαίως να πιστέψουμε σε αυτά! Όλα είναι δυνατά!!!