γράφει ο Μάκης Λιοσάτος

 

Τα τελευταία εννέα χρόνια , η πόλη των Γρεβενών  ακολουθεί μία σταθερά καθοδική πορεία . Αυτό οφείλεται κυρίως στην εσωτερική πολιτική της κρίση και λιγότερο στη γενικότερη . 

Γιατί μόνο ώς βαθιά πολιτική κρίση μπορεί να χαρακτηριστεί η εικόνα του δημοτικού μας συμβουλίου . Δύο αντίπαλοι που βρίζονται μεταξύ τους σε κάθε ευκαιρία και δίπλα τους σιωπηροί , κακόκεφοι αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι , παντελώς αμέτοχοι .

Οπότε λογικό είναι να μη συμβαίνει στη πόλη μας τίποτα απολύτως .

Όταν το όργανο που είναι υπεύθυνο για τη γενικότερη λειτουργία , αναλώνεται σε καυγάδες ΠΕΝΤΕ ΟΛΟΚΛΗΡΑ ΧΡΟΝΙΑ , τι μπορεί να περιμένει κανείς ; 

Και το βιολί συνεχίζεται προεκλογικά .

Σαν μικρά παιδιά , οι δύο άνθρωποι που κυβέρνησαν το νομό , από εννέα ολόκληρα χρόνια ο καθένας , δεν μπορούν να τα βρουν ούτε για για να ορίσουν μια εκλογική ομιλία .   

Θα έχει πλάκα την Παρασκευή , όταν ο ένας θα μιλάει στη μικρή πλατεία κι ο άλλος στη μεγάλη . Όπως στο γαλατικό χωριό των Asterix και Οβελίξ . 

ΔΕΝ θα έχει καθόλου πλάκα όμως , αν αυτοί ΟΙ ΙΔΙΟΙ  άνθρωποι , αναλάβουν από την άλλη δευτέρα πάλι τις τύχες της πόλης .  Θα ήταν πραγματικά λυπηρό . 

Άλλα αυτό ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ …

 

Λιοσάτος Δ. Θωμάς 

π. Σύμβουλος πολιτισμού δήμων Αθήνας , Α.Ι.Ρέντη .

Εθελοντής του δήμου Περάματος .

Εθελοντής του Γρεβενιώτικου volley 

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το συνδυασμό » Δήμος για όλους »