Ο Μιγκέλ Καρντόσο ετοιμάζεται να διαδεχτεί και επίσημα τον Μανόλο Χιμένεθ στην τεχνική ηγεσία της ΑΕΚ, με άπαντες στον σύλλογο να περιμένουν τον Πορτογάλο τεχνικό προκειμένου να προχωρήσουν τα πλάνα για τη νέα χρονιά.

Ο Καρντόσο θα είναι στην Αθήνα τη Δευτέρα, όποτε και θα υπάρξει η επίσημη ανακοίνωση της πρόσληψης του, ενώ θα ξεκινήσει άμεσα προκειμένου να μπορέσει να καταστρώσει τα πλάνα του για τη νέα ημέρα της ομάδας.

Μάλιστα ο Πορτογάλος φέρεται να έχει ήδη ανάψει το «πράσινο φως» για ορισμένα ονόματα ποδοσφαιριστών που απασχολούν μεταγραφικά την ομάδα πριν την συμφωνία μαζί του. Ένα από αυτά είναι αυτό του Βράνιες που ήταν σε άμεση συνάρτηση με τον Καρντόσο.

Η πρόταση που έχει καταθέσει η ΑΕΚ αφορά στον μονοετή δανεισμό του από την Άντερλεχτ, με κάλυψη του μισού συμβολαίου από τους «κιτρινόμαυρους». Οι Βέλγοι δεν θέλουν επιβαρυνθούν όλο το συμβόλαιο του παίκτη και όλα δείχνουν πως έχει βρεθεί η χρυσή τομή. Επιπλέον, φέρεται η συγκεκριμένη μεταγραφή να έχει και την έγκριση του Καρντόσο.

Πηγή: onsports.gr