Μία βαλίτσα, εντός της οποίας υπάρχει ανθρώπινη σορός, εντοπίστηκε την Τρίτη στην Κόκκινη Λίμνη στη Κύπρο μετά από εβδομάδες ερευνών.

Σύμφωνα με τα κυπριακά μέσα ενημέρωσης, οι ερευνητές εικάζουν πως μέσα στη βαλίτσα βρίσκεται η σορός της 29χρονης Μαρικάρ Βαλντέζ από τις Φιλιππίνες – ένα από τα θύματα του serial killer Νίκου Μεταξά, ο οποίος έχει παραδεχθεί την δολοφονία πέντε γυναικών και δύο παιδιών.

Η σορός, που εντοπίστηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση εντός της βαλίτσας, ήταν δεμένη. Μάλιστα, ο 35χρονος έβαλε μέσα στη βαλίτσα και πλάκες πεζοδρομίου.

Επίσημη ταυτοποίηση της σορού θα γίνει με DNA, πιθανότατα εντός της ημέρας.

Η μητέρα της 29χρονης η οποία ζει στη Κύπρο έχει μεταβεί ήδη στο νεκροτομείο όπου μεταφέρεται η σορός.

Ο Αρχηγός της Κυπριακής Αστυνομίας Κύπρος Μιχαηλίδης σχολιάζοντας την εικόνα που αντίκρισε με την ανάσυρση της σορού, ανέφερε πως δεν έχει δει κάτι παρόμοιο στα 42 χρόνια υπηρεσίας του. Μίλησε για φρίκη και θηριωδία.

Τα ίχνη της 29χρονης Μαρικάρ αγνοούνται από τον Δεκέμβριο του 2017. Ο 35χρονος serial Killer έχει ομολογήσει τη δολοφονία της λέγοντας ότι πέταξε το πτώμα της στη Κόκκινη Λίμνη, εκεί που είχε πετάξει τα πτώματα της 36χρονης Livia Florentina Bunea και της 8χρονης κόρης της Elena από τη Ρουμανία και τα οποία έχουν ήδη βρεθεί.

Σε ό,τι αφορά τις έρευνες στη λίμνη Μεμί στο Ξυλιάτο, για τον εντοπισμό της σορού της μικρής Σιέρας, αυτές θα συνεχιστούν τις επόμενες ημέρες σε στόχους που οριοθετήθηκαν με τη ρομποτική κάμερα.

Πηγή: in.gr