Η εταιρεία Gala-Collezione di Pelle, που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, είναι πεπειραμένη στον χώρο της υπόδυσης, αφού δραστηριοποιείται από το 1985. Συνεχώς στις επάλξεις και πλήρως ενημερωμένη, η εταιρεία μας εγγυάται πως τα προϊόντα της -υποδήματα, τσάντες, αξεσουάρ- ενσαρκώνουν τις πιο δυνατές τάσεις της μόδας.

Για διευκόλυνση του καταναλωτή και των αγορών σε όλη την Ελλάδα, η εταιρεία δημιούργησε το ηλεκτρονικό κατάστημα(e-shop) «Galashoes.gr», το οποίο παρέχει ποικίλες στυλιστικές επιλογές υπόδυσης τόσο για την άνοιξη όσο και για το καλοκαίρι.

https://galashoes.gr/

Η περιήγηση στο διαδικτυακό κατάστημα είναι πολύ εύκολη, καθώς τα υποδύματα χωρίζονται σε κατηγορίες αναλόγως το είδος για το οποίο ενδιαφέρεστε (γυναικεία, αντρικά, παιδικά, handmade G.R.A.S, ανοιξιάτικα, καλοκαιρινά, χειμερινά). Η αποστολή των υποδυμάτων γίνεται πανελλαδικά και εντός 48 ωρών.

Εμείς ευχαριστούμε θερμά την εταιρεία GalaShoes για την αποστολή των υποδυμάτων της, που μας εξέπληξαν τόσο για την ποιότητα όσο και τις προσιτές τιμές.


Ζευγάρι No 1: Ankle Strap Πέδιλα

Πρόταση για νυχτερινές εξόδους & grande εμφανίσεις

Ένα ζευγάρι τόσο θελκτικό που αιχμαλωτίζει τα βλέμματα με το εντυπωσιακό σχέδιό του. Τα συγκεκριμένα πέδιλα είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας επανόδερμα καστορίνης. Αποτελούνται από χρυσό μεταλλικό λουρί και από φτέρνα που κλείνει με φερμουάρ. Είναι δωδεκάποντα (12cm) αλλά άνετα στο περπάτημα. Εντυπωσιακός πάτος από φούξια χρώμα. Είναι διαθέσιμα σε 3 χρώματα (μαύρο, ροζ, μπεζ) και σε 36-41 από νούμερα.

Επιλέξτε τα συγκεκριμένα πέδιλα για να απογειώσετε ακόμη και τις λιτές εμφανίσεις σας στη διεύθυνση:

https://galashoes.gr/pedila-me-takouni/695-ankle-strap-pedila.html?fbclid=IwAR1_A5_w9Hbqho371QKOdzQm-PyTbtyc30WFgBYeov776X7D2r5oAEA45Zo

 

Ζευγάρι Νο 2: Πέδιλα με τετράγωνο τακούνι και διακοσμητικό φιογκάκι

Πρόταση για το πρωί έως το βράδυ

Ένα ζευγάρι που ταιριάζει με πολλά looks, καθώς η nude απόχρωσή του συνδυάζεται με όλα τα χρώματα. Βολικό για όλες τις ώρες της ημέρας, διότι τα τακούνια έχουν ύψος 8cm. Διαθέτουν άνετο πάτο και σταθερότητα. Είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας επανόδερμα καστορίνης. Θα τα βρείτε μόνο σε μπεζ χρώμα και σε νούμερα 36-41.

Επιλέξτέ τα για όλες σας τις καλοκαιρινές και ανοιξιάτικες εμφανίσεις:

https://galashoes.gr/pedila-me-takouni/684-%CF%80%CE%AD%CE%B4%CE%B9%CE%BB%CE%BF-%CE%BC%CE%B5-%CF%84%CE%B5%CF%84%CF%81%CE%AC%CE%B3%CF%89%CE%BD%CE%BF-%CF%84%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CE%B9.html?fbclid=IwAR1CzQG-bCcjqxNvroOPR2IPUQWMTrZVm8-ANK_y810MiZLb3w-WVfdPSV8