Το ψηφοδέλτιό της για την περιφερειακή ενότητα Πρέβεζας κατέθεσε σήμερα 18 Ιούνη η τοπική επιτροπή Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ για τις εκλογές στις 7 Ιούλη.

Κατά την κατάθεση του ψηφοδελτίου το μέλος του συντονιστικού γραφείου Πρέβεζας της ΑΝΤΑΡΣΥΑ και υποψήφιος βουλευτής Νάνος Βαγγέλης δήλωσε:

«Το τιμόνι της κυβερνητικής πολιτικής που θα ακολουθηθεί το επόμενο διάστημα είναι βαθιά καρφωμένο στο ευρωμνημονιακό πλαίσιο που έχει ψηφίσει η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ –ΑΝΕΛ, είναι βαθιά καρφωμένο στο ευτωμνημονιο διαρκείας μέχρι το 2060, το οποίο θα στηρίξει ο νέος δικομματισμός ΝΔ –ΣΥΡΙΖΑ με τις ευλογίες του ελληνικού κεφαλαίου των ΗΠΑ και της Ε.Ε. Αυτό που κρίνεται στις εκλογές στις 7 Ιούλη είναι αν ο νέος συστημικός δικομματισμός θα είναι ισχυρός ή αν θα ανοίξει δρόμος μαχητικής αντιπολίτευσης με ενισχυμένη την αντικαπιταλιστική – επαναστατική αριστερά που θα σχεδιάσει πορεία ρήξης και ανατροπής της βαρβαρότητας που έχουν συναποφασίσει».

Τη Πέμπτη 20/6 στις 6:30 μ.μ στο Εργατικό Κέντρο θα παρουσιαστεί σε συνέντευξη τύπου το ψηφοδέλτιο της περιφερειακής ενότητας Πρέβεζας και η εκλογική διακήρυξη της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΠΡΕΒΕΖΑΣ

 

Πηγή: prevezatoday.gr