Η εταιρεία παραγωγής θεαμάτων «ΠασπARTού – Art and More» παρουσιάζει το θεατρικό έργο «ΟΙ ΡΑΓΕΣ ΠΙΣΩ ΜΟΥ» του Χάρη Ρώμα την Δευτέρα 24 και την Τρίτη 25 Ιουνίου στις 21:15 μ.μ στο Θέατρο του Μύλου «ΚΩΣΤΑΣ ΤΣΙΑΝΟΣ», στα πλαίσια της δράσης του Θεσσαλικού Θεάτρου «Η Πόλη Στο Προσκήνιο».

Λίγα λόγια για το έργο:

Στο εξαιρετικό θεατρικό έργο του Χάρη Ρώμα, κεντρικός ήρωας είναι ο Θαλής. Ένας άνθρωπος μέτριος που κανείς δεν του δίνει σημασία. Φτάνοντας στον σιδηροδρομικό σταθμό μια μικρής πόλης για να συναντήσει τη γυναίκα του που πρόκειται να φύγει με τον εραστή της και να την παρακαλέσει να μείνει, φέρνει στον νου του διάφορες φάσεις και πρόσωπα από τη ζωή του-όπως ο πατέρας του, ο δημοφιλής συμμαθητής του, η δασκάλα του, το κορίτσι που τον απέρριψε, με καταλύτη για τον ήρωα τα τραγούδια του Διονύση Σαββόπουλου.

Παράλληλα ως θεατές, βλέπουμε να περνάει μπροστά από τα μάτια μας ένα μεγάλο μέρος της νεοελληνικής ιστορίας με μια αριστοτεχνική εναλλαγή από το χιούμορ στην συγκίνηση.

Την σκηνοθεσία της παράστασης υπογράφει η ηθοποιός και σκηνοθέτης Χρυσούλα Χρήστου, τις πρωτότυπες μουσικές ο μουσικός Θέμης Σαμαντζής και την σκηνογραφία και τα κοστούμια η θεατρολόγος Δώρα Παπαδούλη. Οι φωτογραφίες της παράστασης είναι του Φώτη Νατσιούλη.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Δημήτρης Φωτίου, Ζωή Μωραΐτη, Παναγιώτης Μπάκας και Γιάννος Τριανταφύλλου.

Εισιτήρια: Κανονικό 10 €, Μειωμένο (φοιτητικό – ανέργων) 8€.

Κρατήσεις στο τηλ. του ταμείου του Θεάτρου: 2410533417 και ώρες 10 π.μ – 13:00 μ.μ

Η παράσταση είναι κατάλληλη για ανηλίκους άνω των 15 ετών. 

Πηγή: larissanet.gr