Χαλαρή η εποχή, σε χαλαρή διάθεση και το άρθρο που ακολουθεί!

Λένε ότι ξεκινάει την Άνοιξη , το καλοκαίρι όμως είναι η εποχή που ξεδιπλώνεται σε όλο του το μεγαλείο! Η καλοκαιρινή διάθεση, η θαλασσινή αύρα, ο καυτός ήλιος, τα βραδινά κοκτέιλς στα beach bars είναι όλα, συστατικά που συμβάλλουν στη γέννησή του! Ο λόγος για το φλερτ.

Όμορφο πράγμα το φλερτ ιδίως όταν γίνεται διακριτικά.

Τι γίνεται όμως, αν την καλοκαιρινή αυτή περιπέτεια ο ένας εκ των δύο την αντιμετωπίζει με άλλη διάθεση; Λίγο πιο σοβαρά ίσως;

Ποια σημάδια θα μπορούσαν να βοηθήσουν να καταλάβουμε αν υπάρχει σοβαρότερο ενδιαφέρον και από την άλλη πλευρά ώστε να μη χάνουμε χρόνο και να μην έχουμε απώλειες στο συναισθηματικό πεδίο; Ευ ζην και εδώ λοιπόν!

 

ΤΑ ΣΗΜΑΔΙΑ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ ΣΕ ΣΥΝΕΧΕΙΑ:

  1. Ο άνθρωπος που μας έχει κινήσει το ενδιαφέρον με τον καιρό μιλάει και ανοίγεται σε εμάς: 

Αν δεν έχει πρόβλημα να μας μιλήσει για κάτι το οποίο έχει σημασία για τον ίδιο/την ίδια, τότε αυτό είναι μία πολύ καλή ένδειξη ότι μας εμπιστεύεται και ότι θέλει να μάθουμε για τη ζωή του/της, τι άνθρωπος είναι, τις προτιμήσεις, τα ενδιαφέροντά του/της κ.τ.λ.

2. Η αμηχανία:

Η αμηχανία που πλανάται ειδικά τον πρώτο καιρό στην ατμόσφαιρα, σε αυτές τις περιπτώσεις, αποτελεί πραγματικά μια πολύ γλυκιά και αληθινή στιγμή μεταξύ δύο ανθρώπων. Πολύ συχνά μπορεί να ειπωθούν μικρές ανοησίες επειδή ακριβώς το άτομο που έχουμε απέναντί μας νιώθει άβολα και φοβάται μην αποκαλύψει το ενδιαφέρον του τη λάθος στιγμή.

3. Ψάχνει αφορμές να μας δει/να μιλήσουμε/να μας στείλει κάτι που ξέρει ότι θα μας ενδιέφερε.

4. Ενδιαφέρεται να μας γνωρίσει στους φίλους του/της ίσως και στην οικογένειά του/της και γενικά σε άτομα που είναι σημαντικά για τον ίδιο/την ίδια.

5. Ζητάει την άποψή μας για κάτι.

6. Γελάει με τα αστεία μας.

7. Μας κάνει κοπλιμέντα.

8. Θυμάται πράγματα που μας αφορούν (π.χ πως πίνουμε τον καφέ μας).

 

Ελπίζω μετά από αυτό το άρθρο να αισθάνεστε λίγο πιο.. εξοπλισμένοι ώστε να βγείτε εκεί έξω και να ζήσετε με λιγότερο άγχος τα όμορφα που επιφυλάσσει η ζωή!!

 

 

 

Φωτογραφία από <a href=»https://pixabay.com/el/users/bngdesigns-213864/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=398342″>Bing N.</a> από το <a href=»https://pixabay.com/el/?utm_source=link-attribution&amp;utm_medium=referral&amp;utm_campaign=image&amp;utm_content=398342″>Pixabay</a>