Η εταιρεία Fay Fib είναι μία αξιόπιστη επιχείρηση χειροποίητων κοσμημάτων που μετατρέπουν ακόμα και τα πιο απλά outfits σου, δίνοντάς τους μία λαμπερή και πολύχρωμη νότα! Φέτος το καλοκαίρι, η εταιρεία έρχεται με ένα πλήθος προτάσεων και επιλογών για να απογειώσεις όλες σου τις εμφάνισεις από το πρωί έως το βράδυ… Άπο layring κοσμημάτων, δαχτυλίδια, σκουλαρίκια, τσόκερ, αλυσίδες ποδιού και άλλα αξεσουάρ, δεν θα ξέρεις τι να επιλέξεις!!

Το PolisPost σε συνεργασία με τα κοσμήματα Fay Fib σου προτείνουν δύο νεανικές επιλογές που μπορούν να φορεθούν με το μαγιό στην παραλία, το απόγευμα στις βόλτες σου αλλά και το βράδυ με στράπλες φορέματα και μπλουζάκια αναδεικνύοντας το μαύρισμά σου..

  1. Layring ή αλλιώς κοσμήματα σε στρώσεις=απόλυτη καλοκαιρινή τάση

Ένα τσόκερ από λεπτές και πολύχρωμες χάντρες με ένα υπέροχο quote «perfectly imperfect» αποτελεί την απόλυτη τάση για να περάσεις μέσα από τα κοσμήματά σου ένα μήνυμα! Τέλεια ατελής…! Έτσι δεν είναι άλλωστε η κάθε γυναίκα που αγκαλιάζει τις ατέλειές της μέσα στην τελειότητά της;

Σε δεύτερη στρώση ολοκληρώστε την εμφάνισή σας αναδεικνύοντας τον λαιμό σας με ένα κολιέ από χρυσή αλυσίδα και κοχύλι, την μεγαλύτερη τάση του φετινού καλοκαιριού, το seashell trend! Μείνε πιστή στις φετινές τάσεις και δεν θα χάσεις!

2. Σκουλαρίκια με μαργαριτάρια και πολύχρωμες χάντρες

Σκουλαρίκια άκρως μοντέρνα που θα στολίσουν το πρόσωπό σου δίνοντας μία νότα ανεμελιάς και νεανικότητας. Ταιριάζουν σε κάθε outfit! Αναδείξτε τα πιάνοντας τα μαλλιά σας αλογοουρά ή ατημέλητο κότσο.

Τα κοσμήματα Fay Fib έρχονται περιποιημένα στον χώρο σου με ωραίο packaging ή αλλιώς μπορείτε να τα βρείτε στη διεύθυνση Αγ. Θέκλας 18, Ψυρρή.

Ακολούθησε το Fay Fib στο Instagram για όλα τα updates και τα trends στα κοσμήματα:

https://www.instagram.com/explore/locations/118927438775994/greece/athens-greece/fay-fib/?hl=el

΄H στο facebook:

https://www.facebook.com/fayfib/