Είδαμε έναν καταπληκτικό αγώνα στην Αυστρία με δυνατές μάχες ανάμεσα στους δύο πρώτους από την πρώτη στροφή μέχρι την τελευταία.

Ο Μάρκεθ ξεκίνησε καλά αλλά στην πρώτη στροφή μετά την εκκίνηση ο Ντοβιτσιόζο τον έφτασε! Ο Μάρκεθ τον έκλεισε, ο Ντοβιτσιόζο σχεδόν σταμάτησε και αρκετοί οδηγοί τους πέρασαν και τους δύο με τον Κουαρταραρό να παίρνει κεφάλι και να κάνει διαφορά. Ο Ντοβιτσιόζο ανέκτησε γρήγορα τις θέσεις με τον Μάρκεθ να χάνει χρόνο στην 5η θέση για αρκετούς γύρους. Ωστόσο ο ρυθμός και των δύο ήταν πολύ γρήγορος και γρήγορα έφτασαν και πέρασαν γρήγορα τον Κουαρταραρό και έκαναν μάλιστα και διαφορά.

Αρχικά ο Μάρκεθ πέρασε μπροστά αλλά γρήγορα ο Ντόβι τον πέρασε και έδωσε τον δικό του ρυθμό στον αγώνα για το μεγαλύτερο μέρος του. Στους τελευταίους γύρους ο Μάρκεθ πέρασε εμπρός και προσπάθησε να απομακρυνθεί αλλά ο Ντοβιτσιόζο ήξερε τις προθέσεις του και δεν τον άφησε. Έμεινε κοντά του και στην τελευταία στροφή του τελευταίου γύρου έκανε την κίνησή του. Πέρασε παράτολμα αλλά καθαρό τον Μάρκεθ στο σημείο που συνήθως εκείνος τα προηγούμενα χρόνια προσπαθούσε να περάσει και πήρε μια άξια και παλικαρίσια νίκη που τον βοηθά στο κυνήγι του τίτλου. Κυρίως ψυχολογικά πως ο Μάρκεθ δεν είναι ανίκητος…

Στην 3η θέση τερμάτισε ο Κουαρταραρό που έκανε έναν μοναχικό αγώνα και στην 4η θέση κρατήθηκε ο Βαλεντίνο Ρόσι μπροστά από την άλλη Yamaha του Μάβερικ Βινιάλες.

Αυτά είναι τα τελικά αποτελέσματα

Πηγή: gazzetta.gr