Τους λόγους για τους οποίους επελέγη η επέτειος της «3ης Σεπτέμβρη» να αφορά τους αγρότες και να γίνει στη Λάρισα παραθέτει εκπρόσωπος Τύπου του Κινήματος Αλλαγής, Παύλος Χρηστίδης, με συνέντευξη που παραχώρησε στο ΑΠΕ – ΜΠΕ.

Αναλυτικά, ο κ. Χρηστίδης επισημαίνει τα εξής:

«Κάθε «3η Σεπτέμβρη» είναι ευκαιρία αναστοχασμού, μελετώντας τη διακήρυξη που παραμένει πάντα επίκαιρη και ριζοσπαστική, αποτελώντας πηγή έμπνευσης για όλους εμάς. Η σχέση του ΠΑΣΟΚ με τον αγροτικό κόσμο είναι διαχρονική, με ισχυρούς δεσμούς. Πέρα όμως από την ιστορική σημασία, στο Κίνημα Αλλαγής πιστεύουμε ότι ο πρωτογενής τομέας είναι και πρέπει να είναι μοχλός ανάπτυξης για την πατρίδα.

Επομένως, στη Λάρισα, η 45η επέτειος ίδρυσης του ΠΑΣΟΚ, θα τιμήσει τους ανθρώπους του αγροτικού μόχθου, που είδαν τη ζωή τους να αλλάζει μετά το 1981, και ειδικά τη γυναίκα αγρότισσα, που απέκτησε δικαιώματα και προοπτική. Παράλληλα, θα είναι η ευκαιρία για να ανακοινώσουμε τις νέες πρωτοβουλίες μας για την αγροτοκτηνοτροφία του αύριο, αφού για εμάς, ο συγχρονισμός της 4ης βιομηχανικής επανάστασης με την παραγωγή, καθώς και η μείωση του κόστους της μπορούν να παίξουν τεράστιο ρόλο στην ολοκληρωμένη ανάπτυξη της χώρας, στη διατροφική ασφάλεια και την κοινωνική πρόοδο».

Με πληροφορίες από το ΑΠΕ – ΜΠΕ

Πηγή: larissanet.gr