Το Λύκειον των Ελληνίδων Λάρισας ετοιμάζεται να υποδεχτεί όλους τους παλιούς και νέους μαθητές σε ένα ακόμη μοναδικό ταξίδι στο λαϊκό μας πολιτισμό. Σταθερό στους στόχους του σε θέματα παράδοσης ξεκίνησε τις εγγραφές  για όλα τα τμήματά του την Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2019.

Τα μαθήματα παρακολουθούν μαθητές όλων των τάξεων του δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου, φοιτητές αλλά και άτομα μεγαλύτερης ηλικίας, που διακατέχονται από ευαισθησία και αγάπη για τον παραδοσιακό χορό, καθώς και για όλα τα στοιχεία της ελληνικής μας παράδοσης. Τα μαθήματα πραγματοποιούνται στην αίθουσα «Ζήνα Πατέρα», στο παραδοσιακό σπίτι του Λυκείου, στη Νεράιδα, προσφέροντας γνώση και διέξοδο μέσω της διερεύνησης και προσέγγισης του ελληνικού χορού.

Οι εγγραφές σε όλα τα τμήματα του Λυκείου Ελληνίδων  πραγματοποιούνται καθημερινά 7-9:30  το απόγευμα και Σάββατο 11-1 το πρωί στο παραδοσιακό σπίτι του Λυκείου, οδός Δήλου 17 στη Νεράιδα.

Για άμεση επικοινωνία οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στα τηλέφωνα 2410624379 και 2410534754 ή μπορούν να επισκεφθούν το χώρο στην οδό Δήλου 17 τις ίδιες ώρες με αυτές των εγγραφών.

Περισσότερες πληροφορίες για τη δράση του Λυκείου:

-στην ιστοσελίδα μας www.lel.gr,

Πηγή: larissanet.gr