Γήπεδο: Μοναστηριακίου
Τελικός Super Cup ΕΠΣ Πρέβεζας-Λευκάδας

Σκόρερ: 19′ Βασίλας (πεν.), 40′ Λάκκας, 53′ Μπρούνο Μοράις / 42′ Χούσινετς

Διαιτητής: Ζιώγας
Βοηθοί: Τσόγκας – Ντόμαρης
4ος: Σπυράκος

ΠΑΣ Πρέβεζα (Μιχάλης Βλάχος): Καραπιπέρης, Βασιλόπουλος, Βασίλας (75′ Κόκκαλης), Λάκκας, Ιασωνίδης, Γκίνι (74′ Σκαμνέλος), Ελέζι (68′ Λαζανάς Ανδρ.), Φερεντίνος, Σιδέρης (89′ Ντιό), Μπρούνο, Λαζανάς Γ.
Τηλυκράτης (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Καλαντζής, Μπελεβώνης, Καταγής Σπ. (65′ Θώδης), Μπουρδούβαλης, Χούσινετς, Τόσκα, Μαστραντωνάκης (54′ Τσιάντης), Τσελάι (72′ Αλ Ομπισάτ), Τσόφλιος, Καταγής Γ. (54′ Γεωργούσης), Κολοβός.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ

Την παρακάτω δήλωση έκανε ο προπονητής του ΠΑΣ Πρέβεζα Μιχάλης Βλάχος:

“Δίκαια κερδίσαμε. Σταθήκαμε πάρα πολύ καλά στο παιχνίδι. Είχαμε πολλές ευκαιρίες. Το δείχνει και το αποτέλεσμα. Δε θέλω να πω κάτι περισσότερο. Για εμάς ήταν ένα καλό παιχνίδι προετοιμασίας και μέχρι εκεί. Είμαστε ακόμη στο ξεκίνημα και προετοιμαζόμαστε για να είμαστε έτοιμοι στην αρχή του πρωταθλήματος. Ήταν δύσκολο για εμάς γιατί δεν μπορούσαμε να παρεκκλίνουμε από το πρόγραμμά μας. Ευτυχώς το ματς πήγε καλά. Το φέραμε στα μέτρα μας, όπως θέλαμε. Συνεχίζουμε και κοιτάζουμε μπροστά.
Ο Τηλυκράτης είναι ιστορική και έμπειρη ομάδα. Είναι πολλά χρόνια στη Γ’ Εθνική. Το σημερινό αποτέλεσμα δεν λέει τίποτα για εμένα. Το σημαντικό είναι ότι παλέψαμε, είχαμε μέταλλο ως ομάδα. Παίξαμε 90 λεπτά και καταφέραμε να κερδίσουμε. Έχουμε μπροστά μας μία πολύ δύσκολη κατηγορία και δύσκολα παιχνίδια. Στόχος μας είναι η παραμονή και από εκεί και πέρα αν έρθει κάτι περισσότερο είναι ευπρόσδεκτο για εμάς”.

Πηγή: prevezatoday.gr