Το Box Athens άνοιξε τις πόρτες του το 2015 και από τότε θεωρείται δικαιωματικά ένα από τα πιο επιτυχημένα μαγαζιά της Αθήνας. Πρόκειται για το νυχτερινό κέντρο που πραγματικά άλλαξε τον τρόπο που διασκεδάζει ο κόσμος δείχνοντας εναλλακτικούς τρόπους να περνούν τα σαββατόβραδα τους. Το Box Athens είναι αυτό που εισήγαγε στην νυχτερινή Αθήνα το live clubbing, δηλαδή τον συνδυασμό του club με τις live εμφανίσεις καλλιτεχνών. Οι πρωτοποριακές ιδέες της ομάδας που διευθύνει το μεγάλο κέντρο είναι φανερές σε κάθε πτυχή του καθώς συνδυάζει μοντέρνα διακόσμηση, άψογο φωτισμό, εξελιγμένο ήχο και τελευταίας τεχνολογίας εξοπλισμό. Και φέτος λοιπόν, έγιναν όλες οι απαραίτητες αλλαγές και διορθώσεις προκειμένου το club να είναι έτοιμο για την νέα σεζόν που έρχεται. 

 

Στην Οδό Πειραιώς 130, όπου στεγάζεται εδώ και 5 χρόνια το Box Athens, συναντούσαμε τα προηγούμενα χρόνια δύο θρυλικά μαγαζιά που έγιναν ορόσημο στην νυχτερινή ζωή της πόλης. Ο λόγος για το Venue και το W, που λειτουργούσαν στον ίδιο χώρο από το 2007-2013 προσφέροντας αξέχαστες νύχτες στο κοινό που τα λάτρεψε και τα έκανε στέκια του. Η εκπληκτική ομάδα που εργαζόταν γι αυτά γνώριζε πολύ καλά πως να οδηγήσει ένα κέντρο διασκέδασης στην επιτυχία. Οι διάσημοι Djs τόσο της ελλάδας όσο και του εξωτερικού που φιλοξενούσαν σε συνδυασμό με τα φαντασμαγορικά shows έκαναν τα δύο μαγαζιά ασυναγώνιστα. Οι ρυθμοί R n B, House και Techno που κυριαρχούσαν στα playlists των Dj sets έμαθαν στον κόσμο, που μέχρι τότε προτιμούσε την ελληνική μουσική, έναν νέο τρόπο διασκέδασης.

 

Το Box Athens ήρθε ως άξιος συνεχιστής της ιστορίας των θρυλικών κέντρων διασκέδασης υλοποιώντας παράλληλα νέες ιδέες. Aπό την πρώτη σεζόν λειτουργίας του, στον μοντέρνο χώρο του κέντρου, συναντάμε τις Melisses, το νούμερο ένα συγκρότημα της χώρας το οποίο διασκεδάζει το κοινό που τις επισκέπτεται ανελλιπώς γεμίζοντας το κέντρο. Οι Melisses, με τραγουδιστή τον Χρήστο Μάστορα, φροντίζουν να δημιουργούν ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα το οποίο σε συνδυασμό με τα playlist των Djs του μαγαζιού, υπηρετούν πιστά το στυλ του που έχει υιοθετήσει το Box. Το συγκρότημα όλα αυτά τα χρόνια έχει συνεργαστεί επιτυχημένα με πολλούς καλλιτέχνες όπως η Josephine, οι Otherview, o Dj Young και άλλοι ενώ φέτος ετοιμάζεται να ανέβει πάλι στην σκηνή μαζί με την εκπληκτική Τάμτα. Το σχήμα θα είναι αναμφίβολα ένα από τα πιο επιτυχημένα της χρονιάς καθώς ο ποπ ήχος που υπηρετεί τόσο το συγκρότημα όσο και η τραγουδίστρια θα εναρμονιστούν δημιουργώντας ένα εκπληκτικό αποτέλεσμα. Tα άψογα σκηνικά αλλά και οι έμπειροι χορευτές που θα πλαισιώνουν όπως κάθε χρόνο τους καλλιτέχνες θα δημιουργούν ένα πλήρες οπτικοακουστικό αποτέλεσμα και ένα φαντασμαγορικό show. Αναμένουμε λοιπόν, την επίσημη ανακοίνωση της έναρξης των εμφανίσεων του νέου σχήματος,που σύμφωνα με πληροφορίες υπολογίζεται ότι θα είναι στις 22 Νοέμβρη.