Προτεραιότητα αποτελεί στην ΑΕΚ η πρόσληψη νέου προπονητή, με τον Ίλια Ίβιτς να κάνει τις απαραίτητες επαφές. Ο τεχνικός διευθυντής της Ένωσης έχει καταθέσει προτάσεις σε τρεις προπονητές και περιμένει απαντήσεις. Ο Μάρκο Νίκολιτς είναι ένας από αυτούς, αλλά δεν είναι ο πρώτος στη λίστα.

Ακόμα και εντός της ημέρας αναμένονται εξελίξεις, καθώς πρόθεση της διοίκησης των «κιτρινόμαυρων» είναι να βρεθεί άμεσα προπονητής. Όπως αναφέρει η εφημερίδα «Ώρα των Σπορ», ο Ίβιτς έχει καταλήξει σε μια τριάδα τεχνικών που πληρούν τις προϋποθέσεις που θέλει και περιμένει τις απαντήσεις τους, έχοντας θέσει μια προθεσμία 48 ωρών. Αυτό που θέλουν στην ΑΕΚ είναι ο νέος προπονητής να βρίσκεται στα Σπάτα το αργότερο μέχρι την Πέμπτη.

Την ίδια ώρα, ο Ίλια Ίβιτς συνεχίζει τις κινήσεις του και στο μεταγραφικό πεδίο, καθώς βασική προτεραιότητα αποτελεί η απόκτηση ενός κεντρικού αμυντικού. Ο Σέρβος τεχνικός διευθυντής φαίνεται πως έχει βρει μια καλή περίπτωση στόπερ και θα δρομολογηθούν εξελίξεις το επόμενο διάστημα.

Πηγή: onsports.gr