Το Cinema Alive, το πρώτο διαδραστικό σινεμά της Ελλάδας επιστρέφει τα Χριστούγεννα στην Αθήνα, παρουσιάζοντας την Casablanca στο TRES (EX-LIDO MUSIC HALL / CASABLANCA)

Η «Casablanca» του Michael Curtis με πρωταγωνιστές τον Humphrey Bogart και την Ingrid Bergman βρίσκεται στα top10 όλων των κριτικών και κοινού ανάμεσα στις καλύτερες ταινίες όλων των εποχών συνδυάζοντας το δράμα με τον ρομαντισμό αλλά και έντονα πολιτικά και αντιπολεμικά στοιχεία.

Σας καλούμε στο Tres – Rick’s Cafe American (πρώην Casablanca / Lido Music Theater) στο κέντρο της Αθήνας από τις 24 μέχρι και τις 30 Δεκεμβρίου.

Στόχος μας είναι να μεταφέρουμε το κοινό πίσω στην Casablanca του 1940, το καταφύγιο των κατατρεγμένων και το τελευταίο “εμπόδιο” πριν την ελευθερία της Αμερικής, κατά τη διάρκεια του πολέμου.

Ανάμεσα σας θα ζωντανέψει το κλίμα της εποχής και ο μάταιος έρωτας του Rick και της Ilsa.

Εσύ θα γίνεις κομμάτι της ιστορίας;

Τι να περιμένεις στο Cinema Alive;

Σε συνδυασμό με την προβολή της ταινίας, περισσότεροι από 40 ηθοποιοί, animators και χορευτές, ζωντανή μουσική από jazz band με ύφος και κομμάτια της εποχής, σκηνικά βγαλμένα από την Casablanca του ‘40 και ένα «κρυφό» καζίνο, έχουν σκοπό να σε μεταφέρουν μέσα στην ταινία και να σε κάνουν κομμάτι της!

Θα χάσεις το μεγαλύτερο event των Χριστουγέννων στην Αθήνα;

Μετά την ολοκλήρωση της παράστασης θα συνεχίσουμε με ένα original 40’s χριστουγεννιάτικο πάρτυ, με live μουσική και πολύ χορό.

Προπώληση εισιτηρίων: Σε όλα τα καταστήματα Public και το κατάστημα της Ticket Services (Πανεπιστημίου 39, εντός της στοάς).

Υπάρχει parking ακριβώς απέναντι του χώρου.

Ημέρες & ώρες παραστάσεων

24-25-26-27-28-29-30 Δεκεμβρίου 2019

Οι πόρτες ανοίγουν 20:00.

TRES (EX-LIDO MUSIC HALL / CASABLANCA)

Ζωοδόχου Πηγής 3, Αθήνα

Στη φωτογραφία η τραγουδίστρια Άρτεμις Ματαφιά.