Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ύπνου, η COCO-MAT σας προσκαλεί το Σάββατο 7 Μαρτίου, σε ένα ανοιχτό Sleep Workshop για να μάθετε τα πάντα γύρω από τον ύπνο.

Ο ποιοτικός ύπνος έχει αδιαμφισβήτητα μεγάλη σημασία για μια καλή ζωή καθώς χαρίζει υγεία και ευεξία στην κάθε μας μέρα. Τι συμβαίνει όμως όταν ο ύπνος δεν είναι επαρκής ή μη ποιοτικός, με συνέπεια να δυσκολεύει την καθημερινότητά μας;

Αυτές κι άλλες πολλές ερωτήσεις, θα απαντηθούν στο Sleep Workshop που θα πραγματοποιηθεί στο κατάστημα COCO-MAT Κηφισιάς στις 7 Μαρτίου. Πρόκειται για ένα ανοιχτό Εργαστήρι με θέμα τον Ύπνο, στο οποίο συμπεριλαμβάνονται τόσο θεωρητικές προσεγγίσεις όσο και βιωματικά εργαστήρια.

Καταξιωμένοι γιατροί θα μιλήσουν για τα προβλήματα του ύπνου και θα προτείνουν λύσεις, ενώ εμείς θα έχουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε εναλλακτικές θεραπείες, όπως γιόγκα, βελονισμό, διαλογισμό και ρεφλεξολογία. Επιπλέον, θα μπορέσουμε να αποκομίσουμε χρήσιμες γνώσεις σχετικά με τη φυσιολογική λειτουργία του ύπνου καθώς και τις διαταραχές του.

Πιο συγκεκριμένα, σημαντικά θέματα γύρω από τον ύπνο, όπως η ολιστική διατροφή και ο ύπνος, η ομοιοπαθητική ιατρική, ο ύπνος των παιδιών και πολλά άλλα, θα αναλυθούν, ώστε να αντιληφθούμε πώς μπορούμε να δημιουργήσουμε μια πιο ποιοτική ρουτίνα ύπνου για να… κοιμόμαστε ήσυχοι.

Δείτε το αναλυτικό πρόγραμμα και δηλώστε συμμετοχή online, κάνοντας κλικ εδώ.

COCO-MAT Κηφισιάς, Παλαιά Τατοΐου 165, Τ.210 6251971