Μπορείτε να παραγγείλετε το βιβλίο και σε ebook από την ιστοσελίδα των Εκδόσεων Δωδώνη.

www.dodonipublications.gr

Η γλυκύτατη κυρία Λέλα, ιδιοκτήτρια κομμωτηρίου της Θεσσαλονίκης, ο ιδιόρρυθμος σύντροφός της, ο Τάκης, τρεις ανύπαντρες κομμώτριες, πελάτισσες του μαγαζιού, και τρεις πανέμορφοι νεαροί άντρες.
Ζιγκολό! Οι εραστές της σοκολάτας!
Σχέσεις συνήθειας, συμφέροντος, εξάρτησης, σχέσεις ανθρώπινες, προσπαθούν να ισορροπήσουν πάνω στο τεντωμένο σχοινί των συμβάσεων!
Σε ένα μαγαζί –που απαγορεύονται οι απαγορεύσεις– οι πρωταγωνιστές και οι δευτεραγωνιστές του μυθιστορήματος αυτού δείχνουν να υφαίνουν με μαεστρία τις ιδιαίτερες πτυχές τής κρυφής ζωής τους. Χαίρονται άραγε με τις επιλογές τους;
Στις συχνές συναντήσεις τους στο κομμωτήριο της Λέλας προσπαθούν ο καθένας με τον δικό του ιδιαίτερο και αιρετικό τρόπο να επουλώσει παλιές και νέες πληγές και να λυτρώσει, ίσως, τις κουρασμένες συνειδήσεις.
Αποκαλύπτουν άραγε στο τέλος τα τραύματά τους ο ένας στον άλλον;
Έχουν δικαίωμα στην αγάπη; Στη χαρά; Σε μια νέα αρχή;

Διαβάζοντας… «Οι Εραστές της σοκολάτας», από τις εκδόσεις Δωδώνη, γράφει ο Γρηγόρης Δανιήλ 

Δεν πρόκειται για ένα περιγραφικό απλά μυθιστόρημα που στοχεύει στην πρόκληση: Λειτουργεί κυρίως σαν ψυχογράφημα, σφιχτό όσο και οι  σχέσεις που αναπτύσσονται. «Οι Εραστές της Σοκολάτας» | εκδόσεις «Σκαθάρι» || Βιβλιοκριτική του Πέτρου Γαργάνη στο Times news.

ΕΡΑΣΤΕΣ ΤΗΣ ΣΟΚΟΛΟΤΑΣ: Διαβάσαμε το συνεργατικό μυθιστόρημα και σχολιάζουμε… Kulturosupa.gr

Διαβάστε το: Αν ψάχνετε απαντήσεις σε ερωτήματα σχετικά με τις ανθρώπινες σχέσεις και επιλογές, τον έρωτα και την εγκατάλειψη, τα λάθη και τα πάθη.
Μην το διαβάσετε: Αν είστε αλλεργικοί στη σοκολάτα και στα συναισθήματα…

Πηγή: Εκδόσεις “Το Σκαθάρι”