Τον Ολυμπιακό ανέφερε ο Αμρ Ουάρντα ως μια από τις υποψήφιες ομάδες που διεκδικούν την υπογραφή του. Ο Αιγύπτιος μεσοεπιθετικός μίλησε στο αιγυπτιακό «yallakora.com» και υποστήριξε πως έχει δεχτεί κρούση από τους ερυθρόλευκους, τονίζοντας όπως ότι θέλει να αγωνιστεί στο εξωτερικό.

«Το συμβόλαιό μου στον ΠΑΟΚ τελειώνει τον Δεκέμβριο. Έχω πρόταση από μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Ελλάδα, ο Ολυμπιακός θέλει να με αποκτήσει. Εγώ όμως θέλω να παίξω εκτός Ελλάδας, πέντε χρόνια είναι αρκετά», σχολίασε αρχικά και εξήγησε:

«Θέλω να απολαύσω το ποδόσφαιρο σε μια άλλη χώρα. Έχω ένα στόχο και ένα όνειρο στην Ευρώπη και προσπαθώ να τον φτάσω και να τον πετύχω. Η επιστροφή στην Αίγυπτο δεν είναι τόσο πιθανή αυτή τη στιγμή. Θα ερχόμουν μόνο για να δω την οικογένειά μου και τους φίλους μου».

Επιπλέον, σχολίασε: «Είμαι δανεικός από τον ΠΑΟΚ και παίζω καλά στην ΑΕΛ, αλλά υπάρχουν προβλήματα ανάμεσα στον πρόεδρο της Λάρισας και στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Ο πρόεδρος με πήρε τηλέφωνο πριν τρεις ώρες για να μου πει ότι φεύγω από την ομάδα, ότι θα επιστρέψω στον ΠΑΟΚ μετά από τρεις εβδομάδες. Οι άνθρωποι εδώ με αποκαλούν Μαραντόνα της Ελλάδας. Υπάρχουν συζητήσεις για την επιστροφή μου στην Εθνική. Το συμβόλαιό μου ολοκληρώνεται και ο ΠΑΟΚ θέλει να ανανεώσουμε. Δεν μου αξίζει αυτή η αντιμετώπιση. Θέλω να τους στείλω ένα μήνυμα. Αφήστε με ήσυχο, ώστε να παίξω όπως ξέρω και να επιστρέψω στην εθνική ομάδα»

Πηγή: sport-fm.gr