Με την κυμαινόμενη οικονομία η διαχείριση μιας επιχείρησης ακινήτων, μπορεί να είναι ένα δύσκολο και απαιτητικό έργο. Εάν η επιχείρησή σας αντιμετωπίζει συρρικνωμένους προϋπολογισμούς, αυξανόμενη αβεβαιότητα και μειωμένα περιθώρια κέρδους, τότε είναι καιρός να αποκτήσετε ένα μεσιτικό πρόγραμμα.

Η λύση του λογισμικού μεσιτικού CRM σας παρέχει  τις βασικές δυνατότητες διαχείρισης και παρακολούθησης δραστηριοτήτων Pre and Post Sales σε όλες τις κατηγορίες ακινήτων, όπως Εμπορικά, Κατοικίες, Οικόπεδα, Βίλλες κλπ.
Μια τέτοια λύση σας προσφέρει την ευκαιρία να επενδύσετε και να σκεφτείτε στρατηγικά και να παραμείνετε μακριά από την αβεβαιότητα και οποιαδήποτε άλλη εξωτερική πίεση.
Το CRM είναι μια λύση λογισμικού που βοηθά τους μεσίτες και τα μεσιτικά γραφεία στην εκπλήρωση των σημαντικών στόχων των επιχειρήσεων τους.
Βοηθά σε κρίσιμες επιχειρηματικές συναλλαγές που τελικά οδηγούν στη δημιουργία εμπορικών συμφωνιών και τελικά στην ικανοποίηση των πελατών. Προσφέρει διαχείριση κρίσιμων επιχειρηματικών δραστηριοτήτων και διευθετήσεώς τους έτσι ώστε οι μεσίτες να μπορούν να λαμβάνουν άμεσες αποφάσεις.

Οι σύγχρονες λύσεις λογισμικού CRM προσφέρουν την ευκαιρία για πρόσβαση σε δεδομένα πελατών οποιαδήποτε στιγμή από οπουδήποτε. Παρέχει πραγματική ευελιξία στους μεσίτες.
Οι μεσίτες βασίζονται σε τέτοιες λύσεις λογισμικού, καθώς ενεργοποιούν αυτόματα τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τα SMS κατά τη διάρκεια της έρευνας, των πληρωμών, των επετείων, των κρατήσεων, των γενεθλίων και άλλων σημαντικών  περιπτώσεων.

Το λογισμικό ακίνητης περιουσίας είναι πολύ δελεαστικό και έρχεται σε μια ποικιλία εκδόσεων για να ταιριάζει στις διάφορες απαιτήσεις των επιχειρήσεων. Είναι πλήρως εξοπλισμένο και γνωστό για τις τεράστιες δυνατότητές του από την οργάνωση, επεξεργασία και διαλογή επαφών αυτόματα.
Είναι πολύ απλό, εύκολο και φιλικό στη χρήση καθώς εξοικονομεί χρόνο και χρήμα.

Μερικά από τα εξαιρετικά χαρακτηριστικά του είναι:

· Βοηθά τους μεσίτες να παρακολουθούν την κατάσταση των ακινήτων όπως Διαθέσιμα, Πουλημένα, Προς Πώληση ή Προκαταβολή πληρωμής

· Βοηθάει τον μεσίτη να διαχειρίζεται τους Λογαριασμούς Πελατών

· Υπολογισμός αυτόματου επιτοκίου σε καθυστερημένες πληρωμές

· Υπενθυμίσεις αυτόματης πληρωμής μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στον μεσίτη

· Υπενθυμίσεις αυτόματης πληρωμής μέσω μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και SMS στον πελάτη

· Δημιουργία Παραλαβής Αυτόματης Πληρωμής

· Διαθέτει ημερήσιο σύστημα δημιουργίας αντιγράφων ασφαλείας και ανάκτησης δεδομένων

Τα προαναφερθέντα χαρακτηριστικά είναι μερικά από αυτά που μπορεί να προσφέρει το CRM στους μεσίτες και τα μεσιτικά γραφεία.

Εάν θέλετε να δημιουργήσετε μια αξιόπιστη σχέση με τους αγοραστές σας και να τους προσφέρετε την καλύτερη προσφορά, τότε μπορείτε να επιλέξετε την λύση ενός λογισμικού CRM. Σας βοηθά  να διατηρήσετε αξιόπιστες σχέσεις με τους αγοραστές σας αλλά και να τους βοηθήσετε να έχουν πρόσβαση σε όλα τα χαρακτηριστικά πιο γρήγορα.

Είναι εύκολο και απλό να εξορθολογιστούν οι διάφορες διαδικασίες που εμπλέκονται στην επιχειρηματική δραστηριότητα των ακινήτων μέσω αποτελεσματικών και αξιόπιστων λύσεων λογισμικού ακίνητης περιουσίας.
Αυτές οι λύσεις  προορίζονται για να εξοικονομήσουν χρήματα και πολύτιμο χρόνο και σας επιτρέπουν να εργάζεστε πιο αποτελεσματικά σε ένα ανταγωνιστικό επιχειρηματικό περιβάλλον.